Сия Рибагина

Мастър Шеф
Моята стенаРецепти754Статии72СъветиКоментари971Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки17049

Jolie_ :Май никога
Лошото е че съм взимала стоки в срок,а ае оказват развалени.Що се отнася до калории и т.н. не ги чета изобщо.
Калориите изобщо не ги гледам,нито ги разбирам,нито искам да ги разбирам
)



Листата за туршии,а главата ползвам за телешко задушено и супи,нарязвам си я на парченца и слагам в плик във фризера,така я употребявам иначе не мога да я сготвя на едно ядене и трябва да я хвърля

Не,против съм продуктите на Данон.Не купувам млечни продукти,които в съдържанието си имат сухо мляко

Честно казано не желая и да пробвам,не знам ама ми е отвратително,гледала съм ги как готвят обаче и без пари да ми го дадат едва ли ще го употребя

Ям всякакво месо с изключение на дърти животни от рода на коза,овца,овен,катър и коч.
Относно джаф и мяу естествено че не бих ги яла и аз,но с тези боклуци които продават на днешно време,дълбоко се съмнявам дали не сме и яли вече,без да сме разбрали.

Това е любимото ми брашно,консумирам само пълнозърнест хляб или аз си го правя,брашното купувам от големите търговски обекти,има марки на които не пише пълнозърнесто а само типа-1850

Обожавам аромат на лавандула,обаче не го приемам в кулинарията.Силен и натрапващ аромат,яла съм чийзкейк с лавандула,направо как не се отказах да вкусвам чийзкейк не знам.Отвратително.

тоя форум го обърнахме на полезния готвач...едно време баба и дядо може би са яли полезно,сега всички ядем боклуци,всеки организъм е различен и двата вида месо си заслужава да се ядат,защото са вкусни.

И аз използвам течна и на прах,но съм ползвала и шушулки и препоръчвам на всеки да опита поне веднъж.Аромата е уникален и по никакъв начин не може да се сравни с прахчетата

Винаги го измивам под течаща студена вода, не само заради нишестето, ами и от хигиенна гледна точка. Не знам къде е бил, кой го е пипал и какво е лазило по него