Радомира Михайлова
Чирак
Моята стенаРецепти96Снимки267Статии1СъветиКоментари103Форумни теми7Постове във форума99За менИзпрати съобщениеточки1924
Аз на периоди, пия и в един момент някак ми втръсват и ги спирам за по много време.Но да вредни са и то доста! :x:
Суха мая само на Йодкер ползвам, Въпросния крем Оле също ме е спасявал доста пъти когато ми се е преяждало нещо сладко.А пудингите ги ползвам за сиромашките торти с изрезки.
Хмм аз телевизора ми е все на музикалните канали на The voice и City tv Когато шетам и когато готвя...Само вечер като че ли нещо друго се гледа
Оффф как да изберааа...Може би бисквитена торта с шоколадов крем и банани :blush: Но истината е, че ако има тъкъв момент...може би ще си измисля нещо ново със наличните у дома съставки
Хаха и аз за първи път научавам за този зеленчук, който по скоро ми звучи като някакво ястие от друга страна...Много ми е чудно като правят кръстоски между различните видове и сортове зеленчуци, а резултата е подобен вкус на оригинала...Много малко хора се втурват да опитват обаче странни и нови зеленчуци и плодове...а ако го направят е само от любопитство и рядко повтарят! :blush:
Мартина :Бих повторила с романеското,ама цената му е почти двойна от брокола.Има ли смисъл да дадеш за нещо 5 лв,като можеш да минеш и с 2.50лв.?! С това майчинство ... :love: :love:
Така е!
Да така е, но също зависи и от печенето колкото по златисти, толкова по хрупкави. Поне като правих за Коледа имаше разлика в двата вида.Едните по препечени другите леко розови, но и престоя е важен...ама труден,че бързо офейкват
Мариела_Христова :Медена туршия - пълнени камби с мед и моркови. Страшна вкусотия.
За първи път чувам за подобно нещо
Аз съм още на една от старите тип оряховец, но тази година дай боже смятаме да си купуваме комбинирана, и то не толкова за удобството, а за икономичноста. С тия тоци и сметки направооо...ама всеки го знае. :s:
Хмм аз пък ползвам на марката Била в големите торби по 5 кг и от тези по 1 кг. и съм доволна. До сега не ме е излагала и всичко си ми се е получавало.
Имам си един такъв у дома дето всеки ден го пращам с кутия за работа, ужъс е понякога, но ако е както при нас и има обособен кът за ядене и микровълнова всичко може А понякога, когато нямаш време може да му пратиш и консерва примерно с русенско варено или пастет, а защо не лютеница, кьополу с комбинация саламче и други такива.
Жалко, значи трябва да са все неща дето ще са вкусни и без да бъдат топлени :n: Сандвичи,тостери,солени палачинки, салати с някакъв колбас - все пак мъжете не могат без него, всякакви видове скара,макар че судена ако е пържола е подметка е консервите стават...,пък и в краен случай защо не някоя закуска от типа на кренвиршка или бейкър