Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Чирак

Моите форумни постове

Радомира Михайлова
Аз си мечтая за кухня в бяло и зелено, с плот на който сободно да се ширя, достатъчно шкафове за да се разпределят спокойно всичките ми съдове и посуда така че да ги виждам и да са ми достъпни, и нова печка. Всичко си го имам само самата кухня като мебел с плотовете и печката. Но и така не си се оплаквам не е важна толкова кухнята, а желанието да готвиш
Радомира Михайлова
Моята е Beko съвсем новичка е, но успях да разбера, че много замърсените съдове и със Finish да ги пуснеш пак няма да се измият нацяло. Но за ежадневни чаши и чинии става Ползвам за по-лесно комбинирани таблетки all in 1 .За по евтино в момента ползвам таблетки такива на Medix които не никак лоши, е не Finish но са добри
Радомира Михайлова
Ами има,но слабо, но това зависи и каква е водата ви, дали като в нашя край е супер варовита. :blush:
Радомира Михайлова
Ами незнам, бих казала да рискувате, защото когато камарата прелива от мивката, което вярвам става често е хубаво да наджаскаш набързо всичките вътре и дори да ти се наложи след това да изплакнеш или изтъркаш едно две пак ще си си спестила и вода и време. :evil:
Радомира Михайлова
хахах...и това и диея Само дето не можем да варим, печем и пържим в тях :wink: Но поне прибори и чиний може да си спестиш :y:
Радомира Михайлова
Класика да, но ръцете страдат доста аз и без това все на мивката вися и едни келяв лак за нокти не мога да си сложа, а горката ми кожа понякога е супер суха, а крем как да сложа като на 5тата минута пак съм на мивката. Пък и миялната не я ползвам постоянно,само когато искам да спестя време и когато се натрупат повечко съдове тогава я ползвам.
Радомира Михайлова
О и аз те първа преоткривам, за сега само комбинирани таблетки ползвам но на медикса не съм доволна,че остават едни ситни прашинки понякога по съдовете сякаш не е било достатъчно изплакването :n:
Радомира Михайлова
Че има ли такова ястие като мене ;D Все изненадвам хората около мен
Радомира Михайлова
Хаха, престилка имам, ама кой я ползва? :blush:
Радомира Михайлова
Яйца, кисело мляко, маргарин, масло, сирене Гледам и по някой колбас да се намира, а прясно мляко почти винаги :blush:
Радомира Михайлова
О това е лесно да го отговоря...Домашни, все пак моя мъж е пицар В буквалния смисъл, мятка ги тия пици и изобщо там не му се меся...Това работи по морето, сега не работи това, но все още прави домашни шоу барове когато дойдат гости или само за мен :blush: ...абе щастливка съм си
Радомира Михайлова
Рядко успявам да седна да гледам кулинарни предавания, но когато се случи попивам информацията, не съм правила много от видяните рецепти, но съм вземала идеи или съм научавала по нещо ново.
Радомира Михайлова
Е аз пиех и минерална и чешмяна, ама тоя водопой с минералната направо джобовете пробива, а и мъкнене няма от магазина до къщи... Та минахме на кана с филтър...вече само чешмяна за готвенето ползвам :wink:
Радомира Михайлова
До сега съм си копувала 1-2 пъти и ми е харесвало, но доста е скъпичко по магазините, та ще пробвам да си го направя у дома да видим какво ще се получи. :evil: о и да доста си е тежичко и засищащо
Радомира Михайлова
Съгласна съм с Маргарита, че уиски с Бейлис е върха (първо се налива Бейлиса, а после уискито-защото ако е обратното има шанс да се пресече ) И с бадемките ммм разкош. Ако трябва да казвам уиски Jameson-на като по-нежно, но ако обичате по-силни аромати и обичате да пиете уиски чисто без лед и без води и тоя сорт разредители бих казала Jack Daniels. Мога да се глезя с Бейлис, но умея да пия уиски чисто и да му се наслаждавам. Но пия рядко и по малко.
Радомира Михайлова
В един уок тиган, ако ме види някой азиатец ще се хване за главата, ама много е удобен и не пръска олио тъй като е дълбок
Радомира Михайлова
Най-вече като хоби, но има дни в които нищо не ми се прави, а се налага да сготвя нещо защото трябва да се яде, а и да има и за работа на мъжо!
Радомира Михайлова
Е това с карвинга си е искуство и може да се каже че е почти неприложимо в ежадневието на повечето хора. Е сега ако е за някакъв повод може човек да седне да си почопка и да пробва нещо да направи, но карвинга е изкуство, а не готвене. Целта му е да радва окото, а не толкова да нахрани Не съм го пробвала, но както казвам никога не се знае какво може да ми щукне на щурата глава :blush: