Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Чирак

Моите форумни постове

Радомира Михайлова
Знам,че не могат да се набавят всички от храната, пък и не всеки има възможност да си купува всеки ден плодове и зеленчуци, но не прибягвам до таблетки витамини, освен, ако не се наложи...т.е. се разболея и трябва да си повиша имунитета. И то тогава най-простите дето са само витамин с
Радомира Михайлова
Много харесвам и китайска кухня, но рядко ми се отдава възможност да си вземам тъй като в моя град няма. Приготвяла съм у дома,но не се получава така както е от ресторант...пазят си тайните :wink: Но когато мнооого ми се прияде, а няма как да ида до ресторант отново запретвам ръкави и си пробвам късмета в моята кухня
Радомира Михайлова
С мед и го слагам малко като поизстине чая.Пия го топал,не горещ. Така съм чувала, а и ми харесва повече като не си паря езика
Радомира Михайлова
Преди по често, но сега ако ме питате кога последно съм яла няма да се сетя...Правим си пуканки от време на време и също така много рядко си купуваме чипс или зрънчо с масло като мезе за бирата. А има и едни детски солети като животинки, тях по едно време им вземах акъла, ама сега като почнах да пиша пак се сетих за тях.
Радомира Михайлова
Честно казано винаги копувам, но по-отбрани и то за сандвичи. Като Becel и Sarina дано съм ги написала правилно. Но главно ползвам масло.
Радомира Михайлова
Аз избягвам, но понякога когато ме притисне времето правя бързи гювечета в нея. Иначе притоплям или пуканки като повечето хора. Гювечетата които правя са с картофи, колбас, кашкавал, масло, сол и яйце. За 8-9 мин като яйцето го слагам при последните 2, въпреки и че става и за цялото време, ама е по сухо
Радомира Михайлова
За мен беше един щолен...И то не толкова трудоемко, а колкото играчка и време.Тази Коледа приготвих за първи път, стана уникален и скоро ще напиша рецепта и ще покажа снимката му, но това чудо се прави само за Коледа хора, супер сладко чак ти премалява и същевременно богато на аромати и уникално, но само за празника. Да се сподели с близките.
Радомира Михайлова
тъмна бира и чай, както и топло мляко с какао ако се намери
Радомира Михайлова
Държа да споделя, че наградите са повече от чудесни и всяка една от тях си заслужава усилията! :y:
Радомира Михайлова
Аз закусвам, и може би доста от вас ще се изненадат,но не пия кафе, най-силното дето съм пила е със супер много мляко или както се води лате, 3 в 1 и нещо от сорта по-слабо, а от както забременях и родих не пия и такива.Просто съм си енергична и без него, пробвала съм 1-2 пъти чисто и ако не сте виждали подскачащо и превъртащо човече, трябваше да видите мене...хихи... :wink: Закуската за мен може да е нещо дребничко и изядено към 10 часа, ама трябва да го има защото стомаха ми протестира жално
Радомира Михайлова
Хммм сложно, задължително банани, след това каквото има в наличност, но най-често банан, ябълка, портокал, пъпеш полято с течен мед :wink:
Радомира Михайлова
Почти не остава, но когато има такава се налага да я хвърля, освен ако не е част от манджа дето мога да надробя да дам на котката в двора,но се е случвало и да изхвърлям..
Радомира Михайлова
Аз за сега съм слагала печени чушки и пресен зелен лук накълцан. :blush:
Радомира Михайлова
За мен в началото беше само любопитство, направих със свои комшийчета някъде на 8-9 год. едни страхотни (поне така са останали в съзнанието ми) и най-важното ядливи целувки. Не бяха за картинка със сигурност лепнеха...но оставиха сладък спомен в детството. После в училище по труд и техника където ни караха да правим омлети Но истински започнах да готвя когато се отделих да живея самостоятелно (18г.).Званях на мама по телефона и я питах за разни рецепти и сякаш всичко със замах си го правех...Неща за които са нужни усилия и чести провали при други при мен се получаваха, а аз не си давах сметка, че просто си ми се отдава. И аз като Ирина Андреева Jolie осъзнах,че ми харесва да показвам какво съм сътворила с ръцете и сърцето си!
Радомира Михайлова
Ей тая тема от информативна стана такъв убиец на хъс,че...Нападки, твърдения в измами и такива работи. Аз може да не качвам по сто рецепти и да не съм спечелила награда, но знам,че всяка рецепта която съм сложила си е струвала, опитали сме я със семейството ми и съм решила,че ще е приятно и някой друг да я види и да почерпи идея! А то от това състезание излиза, че трябва да ровя във форуми да пиша безмислици и да чета, и то да чета не много приятни неща...Да си измислям едва ли не рецепти дето и аз не бих яла и да ги перифразирам от незнам къде си и просто излагация става накрая. Моя мъж даже се пошегува да сме правили селфита с гозбите си та да нявмалат измамите На нейго му стана и любопитно как така има по 200 и кусур рецепти един състезател в рамките на 1 месец. Няма как всеки ден да сготвяш по 6 неща и да се изяждат, освен ако не си в ресторант И ето моето заключение...Готвачките от напредналата група които са имали в резерв рецепти от години опит и са обичали и тогава да си ги снимат остава само да си ги напишат, а милите начинаещи да си гледат работата...Всеки ден да показват умения, но ден за ден...а деня си има предели и като часове и като количество храна което може да изяден семейството ти! :n: Та както каза една или няколко от жените ще гледам да се наслаждавам, защото само това трябва да ми е за цел! Да се радвам на хората които са споделяли впечатления от моите рецепти и да се радвам,че те ще си останат във времето и няма да се зъгубят
Радомира Михайлова
И аз ползвам силиконови и не ми залепват, но аз винаги ги намазвам прецизно с олио. Май в това е тайната, защото моята сестра и племеница при ползването на същите форми не им се е получавало и все залепвали. А и това,че винаги ги пека на около 180 градуса и не повече от 200.
Радомира Михайлова
Не, като тава, директно на решетката на фурната
Радомира Михайлова
То и аз не съм от супер напредналите, но със силиконови форми правя често мъфини. :y: