Соня

Чирак
Моята стенаРецепти52СтатииСъветиКоментари5Форумни темиПостове във форума89За менИзпрати съобщениеточки939

Аз я задушавам със найлонова торбичка и кърпа баницата става като памук.

Може да я намаже и със масло.Аз не я поръсвам с вода,защото тя като се задуши докато е топла тя омеква.

Ако става въпрос за домашно пушена съм чувала че се реже на пърчета и се кипва и тогава я опушват.

Един готвач не може без желание да готви,а има ли желание всичко друго се подрежда

Един път съм ползвала и станаха,знам само че не се препълват формите.

2 яйца,1ч.лъжичка лимонена кисилина,1ч.лъжичка сол и олио.Аз я разбивам в конфитюрен буркан слагам яйцата до резката на буркана олио прибавям солта и лимонената кисилина и разбивам с пасатора.Става чудна майонеза