Аз я задушавам със найлонова торбичка и кърпа баницата става като памук.
Може да я намаже и със масло.Аз не я поръсвам с вода,защото тя като се задуши докато е топла тя омеква.
Ако става въпрос за домашно пушена съм чувала че се реже на пърчета и се кипва и тогава я опушват.
Домашно приготвената лютеничка.
Много рядко
Обожавам ги.
Супата със застройка е най-вкусна
Един готвач не може без желание да готви,а има ли желание всичко друго се подрежда
Хартиени салфетки използвам и поднасям и отсервирвам на ръка
Бях си забравила ориза във фурната.
Един път съм ползвала и станаха,знам само че не се препълват формите.
2 яйца,1ч.лъжичка лимонена кисилина,1ч.лъжичка сол и олио.Аз я разбивам в конфитюрен буркан слагам яйцата до резката на буркана олио прибавям солта и лимонената кисилина и разбивам с пасатора.Става чудна майонеза