Теодора Мещерова
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти136Снимки200Статии74СъветиКоментари229Форумни теми8Постове във форума217За менИзпрати съобщениеточки3849
Когато работех на морето, винаги имахме „ру”- тоест разстопено масло, в което е запържено брашно. Това нещо се слагаше във всеки сос, който имаше нужда от сгъстяване. Аз също го ползвам вкъщи
Аз правя всяка седмица пататник за бг вечерята в хотела, където работя. Слагам картофи, лук, сирене, яйца, чубрица, джоджен и разтопено масло. Става много вкусно и туристите го омотават за нула време
ИлиянаДимова :Хапвали сме в ресторант , много е вкусно , но не съм приготвяла, трябва да разгледам за рецепти Виж в профила ми, скоро качвах рецепта за пататник
kakata_tedi@abv.bg :[quote=ИлиянаДимова]Хапвали сме в ресторант , много е вкусно , но не съм приготвяла, трябва да разгледам за рецепти Виж в профила ми, скоро качвах рецепта за пататник [/quote]
Ще се справиш, не е трудно
Вили, спомням си как тичах да откъсна най-голямата диня и да си я разрежа още там- на бустана. А как сме се омазвали с лютеница до уши- не е истина! Жалко, че днешното поколение няма да усети тези неща
Най- често използвам бакпулвер, а когато нямам и имам сода и лимонтозу ги смесвам и се получава бакпулвер
Лятото обичам да хапвам повече салати,но това не ми пречи да сготвя и нещо по-тежко. Каквото и да е времето навън, приядели ни се нещо си го готвим