Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Даниела»Моите форумни постове
Даниела
Даниела
Новак

Моите форумни постове

ДаниелаПробвали ли сте бананов чипс?
Не ,не съм пробжала.Който обича чипс..сладък ps: аз лично...НЕ
ДаниелаКулинарни изкушения, на които не може да устоите?
Устоявам на всякакви изкушения...сладки ,торти и т.н.Но мисълта само за Шкембе чорба...ме подлудява... ps: ps:
ДаниелаПриготвяте ли ястия с коприва?
Да,винаги ,когато имам тази възможност!!!Даже я предпочитам пред лапада.Супа от коприва,каша от коприва и правя също панирана коприва.Всякак приготвена е вкусна и наи-вече полезна!!!
ДаниелаКакво да правя с клисав Кекс?
Може да карамелизирате кафява захар на дъното на тавичка,след като е готов редите кекса на филий.Заливате със смес от 3 яйца+0,500л. прясно мляко+1 ванилия.Пече се на 180'C за 20 мин.По желание може да го обърнете в поднос,така карамела остава отгоре.Успех!!!
ДаниелаС какви ястия комбинирате шампанско?
Да,обичам много шампанско и се запасяваме в къщи със сериозни количества /да има за цялата година!/ .Предпочитаме итал. марка,,Brut''!В събота задължително,защото правим норвежка бяла риба,,Бакала''.През другите дни бяло сухо вино. Моя съпруг е фен на червеното вино.
ДаниелаКолко често правите домашна питка?
Задалжително поне веднаж в седмицата !Закон!
ДаниелаОбезсмисля ли ти се трудът?
Всяка рецепта,която представяме трябва да баде приготвена и снимана от нас самите!Ако е копирано от някаде...веднага се забелязва!!!Видимо е!Излишно е да представяш труда на някои ..за твой!!!Несполучливи и размазани снимки нямат място в саита.Много често една хубава снимка те амбицира веднага да запреднеш ръкави .Мен лично,много често ми се случва!!!
ДаниелаКакво мислите за плодовите бири и Бири Фреш?
Пробвах бира с лимон...Определено НЕ!!!Или само бира...или безалкохолни с някакъв вкус...такива съчетания не са ми по вкуса ps:
ДаниелаВкусни снимки без рецепти?
Много хубава идея!!!Всяка домакиня има своя стил за подредба на масата и така ястието ще изглежда още по-апетитно!Аз лично не отварям рецепти без снимка,губя интерес..каквато и да е рецептата ps:
ДаниелаКои са любимите ви супи?
Шкембе чорба,супа топчета,пача,рибена
ДаниелаКакви продукти никога не липсват в хладилника Ви
Мляко,кашкавал,яйца,салам,консерви с желирано месо... бяло вино