Даниела
Даниела
Новак

Моите коментари

Даниела коментира:
От всичките видове сухи мезета,салами и кашкавал най- удачното е една богата и сочна пица!Малко подправки ,обилно настърган кашкавал и Буон Апетито!!!
Даниела коментира:
Да,разбира се!Аз направих коментара...не с укор,имах в предвид,че и с по-малко продукти /без сирене/...пак е вкусно!Хубав ден ви желая!
Даниела коментира:
Живея в Италия,и по тази причина правя фокача почти всяка седмица.Предпочитаната от нас фокача е с маслини и поръсена с морска сол.Най- популярна та е с доматен сос и зехтин.Розмаринът придава много специфичен вкус,който италиянците обожават.
Даниела коментира:
Задължително Розмарин!Придава специфичен и много фин вкус!!!Според мен сиренето почти е излишно,но зажиси от предпочитанията.
Даниела коментира:
Специално Авокадото го водят като,,Унищожител на калорийте''.Садържа повече от 20 витамина и минерали,необходими за здравето.Има много диети,които го включват в менюто си.Много вкусна напитка е сок от авокадо +сок от боровинки.
Даниела коментира:
Найстина изглейдат много пухкави,със сигурност са и вкусни!Още утре ще ги пробвам...обещавам да пиша.
Даниела коментира:
Благодаря!Семпло,вкусно и нещо по-различно от традиционното руло.
Даниела коментира:
Барза и лесна рецепта!Също така предполагам и много вкусни!!!
Даниела коментира:
Обожавам Шкембе Чорба!Да,начина на приготвяне е малко различен от традиционния,но така чорбата става о6е по-вкусна!Прилича много на Италиянската Чорба,но в нея се слага и боб сварен /100гр./.Невероятен вкус!
Даниела коментира:
Поздравления за търпението и старанието за приготвянето на тази торта!!!Красива на вид,но и със сигурност е много вкусна!!!
Даниела коментира:
Няма пица,която да не ми харесва,като тип.Най вкусни са тези опечени на фурна с дърва.Обожавам Пиците с Морски дарове!!!В къщи правя задължително всяка седмица.Нищо не остава....
Даниела коментира:
Една рецепта от мен,която ползвам,може да се каже-Универсален Домашен Италиянски Дресинг за Салата: 1 ч.ч.оцет Балсамико 1.50 ч.ч.зехтин 2 с.л.вода 1/2 с.л.чесън на прах 1/2 с.л.лук на прах 1 с.л.мед 1 с.л.риган 1/2 ч.л.черен пипер млян 0 ч.л.мащерка 1/2 ч.л.босилек 1/2 ч.л.магданоз сушен Смесете всички продукти в купа, разбъркайте добре и прехвърлете в бурканче или бутилка. Затворете и разтърсете хубаво. В хладилник, сосът може да се ползва дълго време.
Даниела коментира:
Любим зеленчук.Много харесваме в къщи:Спагети с броколи и чесън.Запържваме чесъна със зехтин,прибавяме сварените броколи и изсипваме спагетите,вече сварени!Kойто обича може и малко лют червен пипер да сложи!Разбъркваме и ...voala...Стават супер!!!
Даниела коментира:
Много обичам рукола.Приготвям салата от марула+рукола+цветна марула.Вкусно и много красиво за окото!Да,на пица в комбинация с моцарела и бекон/прошуто е традиционната ,,Четири сезона''в Италия.
Даниела коментира:
Приятно съчетание на ракия и чесън,хаха!Предполагам,че ще има хубав аромат.Ще се пробваааа....
Даниела коментира:
Чудна е тази Диета!!!С удоволствие ще я направя още от утре!Напоследък готвя МНОГО често спаначена супа...така,4е...да го направим с цел!!!Ще пиша после за резултатите....
Даниела коментира:
Aз имам и двете книги на Дюкян,жеднага щом излязоха.Правих диетата,всичко много стриктно,но нямах кои знае какъв успех.Бях посветила по4ти цялото ми време на това...да чета и да спазвам правилата.След това много медици я отрекоха,даже писаха,че вреди на здравето.Не бих я правила отново.
Даниела коментира:
Да,така е.Но аз го приготвих стриктно по рецептата,както го видях.По-различно е дори замесването на каймата.