Александра

Новак
Моята стенаРецепти5СтатииСъветиКоментари10Форумни теми4Постове във форума28За менИзпрати съобщениеточки146

Тази година доста чета за козунаците и как трябва да се направят за да са с конци и на няколко места прочетох че не трябва да се ударят в плота щото ставале на шупли а не на конци (колко е вярно не знам), а да попитам още нещо понякога козунака се разпуква по средата на плитката как да предотвратя това нещо? 


Дефинитивно бяло с различни сирена, плодове и ядки :love:

По често за готвене на свинско ползвам вино, а биричка за пилешко 


Докато има лапад предпочитам да готвя с него, а спанака е добър заместител за другото време 


Днес има много варианти на постни ястия даже и десерти
За хубави ястия може да се използват лапад, спанак, ориз, боб, леща различни видове, картофи, почти от всичките може да се направи както супи и манджички така и бургери който се чудесни.
За десерти пудинг от тапиока или чиа примерно с кокосово мляко, бонбони от ядки и сухи плодове.

Аз предпочитам да готвя със слънчогледово 


Обичам уханието на печено тесто вкъщи :wink: и често си правя питки 


Отклеждам си подправки на балкона, а от сухите приготвям си смеси за месо, риба, картофи и др. 


Не, за мен е много прятно занимание.

На мен изобщо ама изобщо не ми харесват, само веднъж съм опитвала и няма да повторя.