Величка Щърбанова
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти532Снимки1378Статии3Съвети8Коментари231Форумни теми15Постове във форума233За менИзпрати съобщениеточки25228
Администратор, предложих тема за гофретниците тук, защото реших да си купя. Интересувах се за мнения от мои познати и с изненада установих, че много от тях имат уреда, но не го ползват. Някои казваха, че не са попаднали на сполучлива рецепта, а други споделяха, че просто не са доволни от уреда с който разполагат(не се изпичали добре гофретите, залепвали и т.н.)
Анета, и аз избрах уред 3 в 1 на лидълския Силвъркрес. Доволна съм общо взето. Малко повечко време е нужно да се изпекат гофретите, предполагам мощността му толкова позволява.
И аз като Вас, когато трудно се отлепват, предварително намазнявам плочите.
Има ли ваши рецепти публикувани? Споделете линк, моля?
Получих хлебопекарната подарък за 8 март от половинката. Използвам я с голямо удоволствие. Домочадието обича домашен хляб.
Обичам да експериментирам.
В момента в който пиша хлебопекарната ми майстори нахутен хляб.
Ние обичаме разнообразието вкъщи. Не сме малко хора - кой обича месо, кой обича картофи, кой ориз, друг пилешка супа, кой се храни здравословно и диетично...
Работила съм и в училищен стол и в детска градина. И на мен ще ми е интересно да видя как ще се развият нещата и как ще се приемат от малчуганите?...
Здравейте! Преди време, когато бях начинаеща с хлебопекарната и при мен се яви този проблем.Уж спазвах мерки и теглилки, но...
Точно Станислава ме светна за количеството олио!
Независимо от посоченото количество в рецептурите, вече винаги намалявам количеството на мазнината и хлебчетата ми стават както трябва!
И аз започнах със рецептите от книжката. Нямах търпение да изпробвам всичките... После от нета. Все ми се получаваше вкусен хляб, но трошлив. Намалих количеството мая и мазнината, получава се вече. Пробвай и сподели.
Ние вкъщи сменяме и кафета и марки. Днес предпочитам джезве, утре ми се иска еспресо, вдруги ден - инстантно... Харесвам разнообразието. Харесвам на ЯКОБС кафетата.