Моника Иванова
Готвач
Моята стенаРецепти216Снимки597Статии4Съвети12Коментари10Форумни теми6Постове във форума75За менИзпрати съобщениеточки5104
Аз лично я приготвям на салата с краставички, домат сол на вкус зехтин.Може да добавиш и по-специфичен дресинг, за да не се усеща вкуса й.
Вкъщи на почит е месото и най-често са ястия с месо. Пиле с ориз, пържоли на скара, свински наденички. Подкрепени с порзия различни зеленчуци.
Да и те стават със силен аромат. Най-често правя супа от коприва с ориз или булгур. Слагам морков и червена чушка става цветна вкусотия.
Аз лично внимавам с въглехидратите , защото лесно се прекалява с тях. Ям и готвя умерени количества зеленчуци и плодове. Наблягам на месото, яйцата , изварата, рибата.
Като цяло изварата я слагам почти навсякъде за да приемам повече протеин и да се чувствам по-заситена. Сутрин на овесените ядки, на палачинките , в салатат, в запеканката.
До скоро не ги броях. Чета една книга и тя ме вдъхнови да погледна на храната от другата страна. От какво се нуждае тялото ми и дали му го доставям. След няколко измервания промених малко храненето си и резултатите дойдоха веднага. Въпреки , че приемах малко калории преди това не постигах резултатите, които желаех .
Всеки ден имам 3 основни хранения и 1 или 2 междинни, зависи как съм си разпределила приема на храна.