Моите форумни постове

Моника Иванова
Аз лично я приготвям на салата с краставички, домат сол на вкус зехтин.Може да добавиш и по-специфичен дресинг, за да не се усеща вкуса й.
Моника Иванова
Редувам ги за разнообразие.
Моника Иванова
Вкъщи на почит е месото и най-често са ястия с месо. Пиле с ориз, пържоли на скара, свински наденички. Подкрепени с порзия различни зеленчуци.
Моника Иванова
Да и те стават със силен аромат. Най-често правя супа от коприва с ориз или булгур. Слагам морков и червена чушка става цветна вкусотия.
Моника Иванова
За мен лично хаванчето е по-добър вариант.
Моника Иванова
Довавям и лимон страхотен лек за болно гърло.
Моника Иванова
Аз лично внимавам с въглехидратите , защото лесно се прекалява с тях. Ям и готвя умерени количества зеленчуци и плодове. Наблягам на месото, яйцата , изварата, рибата.
Моника Иванова
Може да се накиснат за малко ако искаш да умекнат , но аз лично не ги мия.
Моника Иванова
Гледам да не преобладават в менюто ми .
Моника Иванова
Като цяло изварата я слагам почти навсякъде за да приемам повече протеин и да се чувствам по-заситена. Сутрин на овесените ядки, на палачинките , в салатат, в запеканката.
Моника Иванова
Различно месо, риба, яйца и зеленчуци.
Моника Иванова
До скоро не ги броях. Чета една книга и тя ме вдъхнови да погледна на храната от другата страна. От какво се нуждае тялото ми и дали му го доставям. След няколко измервания промених малко храненето си и резултатите дойдоха веднага. Въпреки , че приемах малко калории преди това не постигах резултатите, които желаех .
Моника Иванова
Избягвам особенно тези с плодове бъкани са със захари.
Моника Иванова
Всеки ден имам 3 основни хранения и 1 или 2 междинни, зависи как съм си разпределила приема на храна.
Моника Иванова
Чела съм много , че е вредно за храносмилането на храната. Най-добрия вариант е преди ядене 1 чаша с вода, но не мога да свикна и все пак ожаднявам докато хапвам и си пия.
Моника Иванова
В малки пликчета си слагам в раклата и гардероба за свежест, и предпазва от натрапници.
Моника Иванова
Рядко правя, но когато ги правя те са панирани.
Моника Иванова
Избягвам ги . Едно ,че са вредни, но и не са ми толкова вкусни.