Моника Иванова

Готвач
Моята стенаРецепти216Статии4Съвети12Коментари10Форумни теми6Постове във форума75За менИзпрати съобщениеточки5104

Аз лично я приготвям на салата с краставички, домат сол на вкус зехтин.Може да добавиш и по-специфичен дресинг, за да не се усеща вкуса й.

Вкъщи на почит е месото и най-често са ястия с месо. Пиле с ориз, пържоли на скара, свински наденички. Подкрепени с порзия различни зеленчуци.

Да и те стават със силен аромат. Най-често правя супа от коприва с ориз или булгур. Слагам морков и червена чушка става цветна вкусотия.

Аз лично внимавам с въглехидратите , защото лесно се прекалява с тях. Ям и готвя умерени количества зеленчуци и плодове. Наблягам на месото, яйцата , изварата, рибата.

Може да се накиснат за малко ако искаш да умекнат , но аз лично не ги мия.

Като цяло изварата я слагам почти навсякъде за да приемам повече протеин и да се чувствам по-заситена. Сутрин на овесените ядки, на палачинките , в салатат, в запеканката.

До скоро не ги броях. Чета една книга и тя ме вдъхнови да погледна на храната от другата страна. От какво се нуждае тялото ми и дали му го доставям. След няколко измервания промених малко храненето си и резултатите дойдоха веднага. Въпреки , че приемах малко калории преди това не постигах резултатите, които желаех .

Всеки ден имам 3 основни хранения и 1 или 2 междинни, зависи как съм си разпределила приема на храна.

Чела съм много , че е вредно за храносмилането на храната. Най-добрия вариант е преди ядене 1 чаша с вода, но не мога да свикна и все пак ожаднявам докато хапвам и си пия.

В малки пликчета си слагам в раклата и гардероба за свежест, и предпазва от натрапници.