Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Yordanka Kovacheva»Единичен статус #894813
  • Yordanka KovachevaYordanka Kovachevaпубликува на стената на: ХрисНпреди 4 години, преди 4 годиниЗдравейте госпожо или госпожице:)Виждам, че от известно време ми имате зъб и упорито се пънете да оценявате зле рецептите ми. Със сигурност и не знаете защо го правите, защото съм убедена, че няма с какво да обосновете лошите си оценки.Когато си нарочите някого и решите да му демонстрирате нещо (за мен непонятно какво) поне нека то да е подплътено с разумен довод, а не плод на (не)симпатии, защото този сайт не работи така. Лошо няма да не ви хареса нещо, но това вашето си личи, че е нарочно, тъй като е системно. Аз лично бих приела под внимание оценка от някой добър готвач показал нещо тук, но от вас ,която ни представяте пюрета и салати не ме вълнува дали ще ми сложите единични на всички рецепти, още повече, че знам, че е от яд, не от нещо друго. Просто исках да ви го кажа :) Та, моля, за да затвърдите глупостта си ,още сега запретнете ръкави и се разходете по всичките ми рецепти и им сложете най- лошата оценка, за да сте спокойна :)) Направо се изумявам с какви детински глупости се занимават хора като вас. От друга страна пък не смятам и да си развалям удоволствието да съм тук, заради такива като вас, тъй че ще си погледам шоу и ще се насладя. :))След следващото ви злобарско изпълнение ще ви докладвам до администратора на сайта и за ваше огромно съжаление усилията и напъните да се изявявате като хитруша ще се сгромолясат :)Бъдете здрава и всичко добро :)
    • ХрисН
      ХрисНМило момиче, не взимай нещата толкова навътре. Вчера направихме твоята рецепта с морковения кекс и не ни хареса. Съжалявам, че си толкова разочарована.
      • Yordanka KovachevaYordanka KovachevaСъжалявам, че ще го кажа, но не ми се вярва :) А другите рецепти, на които слагахте безразборно единички и двойки сигурно и тях ги приготвихте?? Мм, съмнявам се. Най- малко щяхте да качите снимка, за да го докажете или коментар къде е проблема и какво не ви е харесало или не се е получило. Специално за този морковен кекс рецептата е безспорно изпитана и е от Cookidoo- професионална книга, тъй че няма как да не се получи, освен ако вие не сте я изпълнили зле. Ако пък не ви допада на вкус, това е съвсем друг въпрос. Няма как нещо приготвено с пълнозърнесто брашно, за да е по- здравословно да има същата текстура и вкус като от бялото брашно.;) Както и да е. Да сме живи и здрави :))