Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»ХрисН в Gotvach.bg
ХрисН
Чирак
Моята стенаРецепти7Снимки42СтатииСъвети37Коментари3Форумни темиПостове във форума9За менИзпрати съобщениеточки1214
- ХрисНдобави СЪВЕТ: Как да изсушим люти чушки?преди 3 годиниКак да изсушим люти чушки?26.05.2021
- ХрисНдобави СЪВЕТ: За какво е полезен липовият чайпреди 4 годиниЗа какво е полезен липовият чай24.05.2021
- ХрисНдобави СЪВЕТ: Как да премахнем ужилване от коприва?преди 4 годиниКак да премахнем ужилване от коприва?18.05.2021
- ХрисНдобави СЪВЕТ: Кога се въвежда мед в храненето на бебето?преди 4 годиниКога се въвежда мед в храненето на бебето?19.05.2021
- ХрисНдобави СЪВЕТ: Как да си направим Скир (Skyr)преди 4 годиниКак да си направим Скир (Skyr)22.05.2021
- Анонимендобави в любими: Никулденски шаран, пълнен с орехипреди 4 годиниНикулденски шаран, пълнен с орехи07.01.2023Пълнен шаран
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 годиниСкъпи Кулинари,
от днес 1.12 до 07.12 обявяваме новата ни тематична седмица. Тя ще бъде тематична за следните видове рецепти:
- рибена супа;
- рибен пай;
- рибник;
- рибна салата;
- рибена яхния;
- рибен пастет;
- печена, пържена, маринована и панирана риба;
- пълнозърнести кифлички;
- щрудел;
- постни пълнени чушки;
- постни сарми;
От днес има и постоянно увеличение на точките, както следва:
- тематична рецепта със снимка 26 вместо 23 точки;
- рецепта със снимка 19 вместо 16 точки;
- зададена рецепта със снимка 30 вместо 28 точки;
- дълга рецепта със снимка 24 вместо 23 точки;
- добавяне на коментар 0.5 вместо 0.4 точки;
- добавяне на отговор във форума 0.5 вместо 0.4 точки;
- добавяне на статия 21 вместо 16 точки;
- добавяне на кратка стастия 15 вместо 13 точки;
поздрави,
Готвач.бг- МиссаТова увеличение на точките ме мотивира да откривам повече време за публикации в сайта! Благодаря!Харесва миОтговор3
- ХрисНдобави СЪВЕТ: Как да изсушим аронияпреди 4 годиниКак да изсушим арония20.11.2020
- ХрисНдобави СЪВЕТ: Как се маринова дивеч?преди 4 годиниКак се маринова дивеч?24.11.2020
- ХрисНдобави СЪВЕТ: Как да направим рикота?преди 4 годиниКак да направим рикота?15.12.2020
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest