Моите форумни теми

Мариела ХристоваНожове при приготвяне на различни ястия
Какви ножове използвате в домакинството при рязане на продукти (плодове и зеленчуци) и филетиране на месо?
Мариела ХристоваСервиране и отсервиране
Какви салфетки използвате при сервиране - платнени или хартиени? Когато имате гости колко и какви прибори използвате и как подреждате масата? При отсервиране използвате ли табла, или на ръка пренасяте чинии, чаши, прибори?
Мариела ХристоваСиликонови или обикновени форми за печене
Може ли да ми дадете мнение кои форми за печене предпочитате и използвате - силиконовите или обикновените?
Мариела ХристоваТрик за бърза и вкусна туршия
В бял оцет разбивам малко сол и захар. Нарязвам на тънко сурови зеленчуци и ги заливам със сместа. Изчаквам около 30 минути и консумирам. За гости е идеална, става бързо и е много вкусна.
Мариела ХристоваЦентър за кулинарни съвети
Да споделим бързи трикове в кухнята, които да са ни полезни по всяко време и с тях готвенето да ни е по-приятно