С падането на температурите на околната среда се покачва и желанието ни на масата ни да има домашно червено вино и домашен суджук. За домашния суджук можем да напишем научен труд как точно трябва да се изсуши, кои са най-подходящите подправки за него и как да се нареже и сервира.
Една глава от този задълбочен научен труд задължително ще бъде посветена на това как да изпечем домашен суджук.
Всъщност домашният суджук може да бъде изпечен цял или нарязан на парчета. Важна е преди термичната обработка да се обели, защото иначе червото, в което е напълнен, ще придобие неприятна твърда коричка.
При нас може да откриете много рецепти, в които домашният суджук е главен герой. Там ще откриете, че в печенето на суджук няма нищо сложно – обикновено се слага с останалите продукти и се готви, докато всички те са готови.
Една от най-вкусните рецепти за приготвяне на домашен суджук е тази за гювеч със суджук. Но не бива да пропускате да опитате и класическия суджук на фурна. Да ви е сладко!
Коментари