Христо Петров
Новак
Моята стенаРецепти5СнимкиСтатииСъветиКоментариФорумни теми32Постове във форума144За менИзпрати съобщениеточки458
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Сочно кюфтепреди 9 годиниКОЛКО ПОРЦИИ?
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Любимите ни български ястия преди 9 годиниШКЕМБЕ ЧОРБА
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Домашно кисело мляко с мляко от суперапреди 9 годиникупувам ТОНУС 4%
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Голямо кюфтепреди 9 годиниизглежда много вкусно,ще я направя и аз,благодаря :kiss:
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Американска храна в Българияпреди 9 годинидаааааа!
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Някой знае ли рецептата за чорбаджийска запеканка?преди 9 годинисвинско месо - 300 г
бекон - 150 г
масло - 2 с.л.
олио - 2 с.л.
ракия - 20 - 30 мл
лук - 1 главичка
чушки - 1 червена
чорбаджийски чушки - 4 бр. от буркан
домати - 1 бр.
кашкавал - 150 г
сол
черен пипер
чубрица - на вкус :wink: - Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Как се прави шарена сол?преди 9 годиничервен пипер, черен пипер, чубрица, кимион и готварска сол
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Кои са най-добрите Кори за баница?преди 9 годиниБела-кори за баници
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Меню за Бъдни вечер,Коледа и Нова годинапреди 9 годинитиквеник с орехи !
- Христо Петровдобави отговор към форумната тема: Как да си направим домашно кисело мляко?преди 9 годинивзимате прясно мляко,сварявате го,изчаквате да поистине,с пръста на ръката пробвате,трябва млякото да е топло дотолкова,че пръста ви да търпи топлината,след това наливате прясното мляко в буркан и слагате 1 супена лъжица кисело мляко,разбърквате добре,да стане хомогенна смес,слагате една капачка и завивате буркана за 4-5 часа с дебела кърпа(одеалце),слагате в хладилника за още няколко часа и е готово! :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest