Татяна Димитрова
Новак
Моята стенаРецепти30Снимки44СтатииСъветиКоментари16Форумни темиПостове във форума71За менИзпрати съобщениеточки543
- Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Без какво не може една кухня и един готвач?преди 9 години една кухня не може без готвач, а един готвач не може без желание да твори и да опитва
- Татяна Димитровадобави рецепта със снимка: Шолички с прошуто, синьо сирене и фурмипреди 9 години Шолички с прошуто, синьо сирене и фурми22.01.2016Аламинути
- Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Ножици за готвенепреди 9 години аз ползвам за разполовяване на пиле или риба, но и за подправки
- Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Пушен червен пиперпреди 9 години не съм ползвала, но бих опитала
- Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: На каква възраст започнахте с кулинарните си умения?преди 9 години в 8 клас по трудово имахме часове готварство-тогава стартирах кулинарно :blush:
- Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?преди 9 години зависи от рибата, но ние предпочитаме във фурна във фолио или на скара
- Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Как да приготвим пухкава панировка?преди 9 години често за паниране слагам щипка бакпулвер в брашното
- Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Как да печем във фурнатапреди 9 години зависи от ястието - някои слагам в предварително загрята фурна, която после може и да намаля, за други - включвам фурната при слагане на ястието. По принцип във всяка рецепта се дават указания за това
- Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Какъв ориз използвате в кухнята?преди 9 години аз използвам само бисерен ориз
- Татяна Димитровадобави отговор към форумната тема: Белене на тиквичкипреди 9 години при белене на тиквички и патладжани слагам найлонови ръкавици - от аптеката, струват стотинки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest