Ирина Андреева Jolie
Готвач
Моята стенаРецепти232Снимки642Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Кулинарни изкушения, на които не може да устоите?преди 9 годиниАз обичам всичко да ям,но слабост са ми пълнени чушки с кайма и ориз и мусака.Мога да ги ям,докато ми стане лошо ОБИЧАМ ДА ЯМ!!!
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Готвите ли с патешко месо?преди 9 годиниАз никога не съм яла и приготвяла.Интересно ми е обаче,защото в MasterChef съм гледала и ми се иска да опитам
- Ирина Андреева Jolieсготви: Пилешка супа със зелен лукпреди 9 годиниПилешка супа със зелен лук31.03.2016Пилешка супа
- Ирина Андреева Jolieдобави коментар към: Спаначена супа с оризпреди 9 години, преди 9 годиниСпаначена супа с ориз10.01.2018Спаначена супаСлед като има две снимки,защо моята е главна,а не може да я сложите на моята си рецепта? Изтриване яот тук и готово :)
- AdminЗащото тук вече са и дадени точките, ако я изтрием от тук, трябва да се изтрият точки от предишен месец, което не трябва да става.Харесва миОтговор
- Ирина Андреева Jolieдобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Вкусна спаначена супа с оризпреди 9 години, преди 9 годиниВкусна спаначена супа с ориз01.04.2016Спаначена супа
- Ирина Андреева Jolieсготви: Сладкиш с прясно млякопреди 9 годиниСладкиш с прясно мляко23.06.2011
- Ирина Андреева Jolieсготви: Супа топчета с пасиран варен картофпреди 9 годиниСупа топчета с пасиран варен картоф05.02.2016Супа топчета
- Ирина Андреева Jolieдобави коментар към: Гигантски омлет с 15 000 яйца постави нов световен рекордпреди 9 годиниГигантски омлет с 15 000 яйца постави нов световен рекорд30.03.2016КулинарияОбичам да гледам как се готви в такива големи количества :) Не съм присъствала никога на подобно пиршество,но ако имам възможност бих се включила в бъркането на огромна манджа :)/
- Ирина Андреева Jolieдобави коментар към: Веган таратор с мляко от кашупреди 9 години, преди 9 годиниВеган таратор с мляко от кашу29.03.2016Тараторедна чаша ядки се накисва в една чаша вода за около 8 часа.След това се отцежда и се смилат ядките с 4 чаши чиста вода и после се прецежда.В неделя хванах по 24Kitchen португалката да прави няколко рецепти с бадемово мляко :)
- Ирина Андреева Jolieдобави коментар към: Защо трябва да отглеждате зелени билки и подправки у дома?преди 9 години, преди 9 годиниЗащо трябва да отглеждате зелени билки и подправки у дома?29.06.2022КулинарияВ неделя си посадих първите подправки за тазу година -девесил и босилек.Купила съм си преди месец семана за други,но все още е студено,за да ги посея,защото ги отглеждам в саксии.Иска се и време и търпение,след това добро приложение,но и просто като зеленина на балкона са чудесни. :)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest