Ирина Андреева Jolie
Готвач
Моята стенаРецепти232Снимки642Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Да качваме снимки на рецептитепреди 9 годиниЯвно снимката не е била подходяща ,за да не я качат.Аз слагаю снимки стъпка по стъпка и винаги му ги публикуват.
- Ирина Андреева Jolieпопълни профила сипреди 9 години
- Ирина Андреева JolieНаписала съм адрес на работното ми място,надявам се не е проблем.Ако има нещо не какро трябва ще се радвам да ми кажете,за да го поправя и да мога да получа наградата си. :) Хубав ден!Харесва миОтговор
- Ирина Андреева Jolieполучи 25 точки за 4-тата най-посещавана нова рецепта на месеца: Лесна орехова тортапреди 9 годиниЛесна орехова торта06.11.2017Орехова торта
- Ирина Андреева Jolieдобави коментар към: Стек от каймапреди 9 годиниСтек от кайма03.07.2022КюфтетаЗнам я разбира се.Картофената роза на Добринка Петкова често се среща :) Много добре са оформени. :)
- Ирина Андреева Jolieдобави коментар към: Стек от каймапреди 9 годиниСтек от кайма03.07.2022КюфтетаРозата е страхотна :) Картофена ли е?
- Ирина Андреева Jolieдобави форумната тема: Ето как се приготвя домашна ванилова есенцияпреди 9 годиниПродукти:
200 мл. висококачествена водка
3 шушулки ванилия
стъклено шише с вместимост 200 мл
Разполовете шушулките ванилия по дължина, за да се освободи пространство на семенцата да действат.Поставете ги в шишето и ги залейте с водката. Шишето се оставя в продължение на един-два месеца на тъмно място, като периодично се разклаща.Готовата есенция не трябва да има алкохолен мирис. - Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Кока Колата вредна ли е?преди 9 годиниТова за щитовидната жлеза не го знаех.Пиех,но много рядко,мисля да приключа тотално с употребата и.
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Използвали ли сте мастило от сепия?преди 9 годиниНе сте ли виждали по кулинарните предавания ястия с черни спагети или нещо подобно?Те са черни,защото са оцветени с мастило от сепия.
- Ирина Андреева Jolieдобави форумната тема: Как се поправя пресечен сос?преди 9 годиниКогато един сос се пресече,това означава,че се е сгъстил прекалено много.За да се оправите,трябва да се добави течност без мазнини–обезмаслен бульон,вино или вода.
Ако сосът е студен, добавете топла течност.Ако сосът е топъл, добавете студена течност.Разбъркайте добре. - Ирина Андреева Jolieдобави форумната тема: Бял и черен пипер - каква е разликата?преди 9 годиниЗнаете ли каква е разликата между белия и черния пипер?Кой за кои ястия е подходящ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest