Ирина Андреева Jolie
Готвач
Моята стенаРецепти232Снимки642Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
- Ирина Андреева Jolieдобави форумната тема: Колко време могат да се съхраняват пандишпанови блатове за торта?преди 9 годиниПредполагам на всеки му се е налагало да направи торта,но да няма време да я сглоби в същия ден.Колко време може да се съхрани блата и къде,за да е годен след това за употреба?
- Ирина Андреева Jolieдобави форумната тема: В какви ястия влагате целината?преди 9 годиниКоя част от целината използвате най-често-главата или стеблата и листата?В кои ваши ястия тя намира приложение?
- Ирина Андреева Jolieдобави коментар към: Няколко причини да консумираме месопреди 9 годиниНяколко причини да консумираме месо31.01.2016КулинарияИ ние си хапваме месо,но най-вече под формата на гозба,а не сухо на пържоли.Винаги се старая да има по-лека гарнитура към него.
- Ирина Андреева Jolieдобави форумната тема: Кое тесто най-често приготвяте?преди 9 годиниКое тесто най-често приготвяте?Имали някое от тях,което все още не сте правили сами?
Обикновено банично
Палачинково тесто
Белтъчно (целувчено) тесто
Пандишпаново тесто
Парено (еклерово) тесто
Маслени теста
Бъркано маслено (кексово) тесто
Многолистно тесто - Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Купувате ли Активиа?преди 9 годиниАз купувам натурална или таква малка със зърнена закуска отгоре на капачето.Преди време я продавата с малка лъжичка,но спряха.Може би,защото остапяваше цената с около 1о ст,но беше много удобна за закуска на работа
- Ирина Андреева Jolieдобави рецепта със снимка: Тосканска салата Панцанелапреди 9 годиниТосканска салата Панцанела31.01.2016Салати
- Ирина Андреева Jolieдобави рецепта със снимка: Тарталети със смокинипреди 9 годиниТарталети със смокини31.01.2016Тарталети
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: С какво да заменим яйцата в рецептите?преди 9 годиниАз не съм казала,че нешо губя Но,ако все пак ми се наложи ще опитам
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Ванилия или синтетичен ванилин?преди 9 годиниАз ползвам ванилия на прахчета,ванилова есенция в капсулите и ванилова захар.Тази на пръчките е доста скъпа,да към 4 лв. е за две бройки само.Хубавото е,че след това могат да се използват за направата на ванилова захар като се сложат в буркан със захар
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Коя е любимата ви марка бира?преди 9 годиниАз купувам за приятеля ми Амстел в стъклена бутилка,а за баща ми Загорка Ретро отново в бутилка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest