Renkata
Чирак
Моята стенаРецепти41Снимки80Статии3СъветиКоментари60Форумни теми3Постове във форума112За менИзпрати съобщениеточки1156
- Renkataдобави отговор към форумната тема: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?преди 9 годиниРядко вече готвя с олио, почти съм на зехтин.
- Renkataдобави коментар към: Пържола Българска планинапреди 9 годиниПържола Българска планина03.03.2016Свинско месоБлагодаря за оценяването, Вили! Преди беше друга идеята, но като запичах пържолите реших да бъде под формата на планина. :)
- Renkataсготви: Пържола Българска планинапреди 9 годиниПържола Българска планина03.03.2016Свинско месо
- Renkataдобави коментар към: Трицветна празнична салатапреди 9 годиниТрицветна празнична салата05.09.2022Зеленчукова салатаМного е красиво! Да не ти се свиди да хапнеш, ха ха
- Renkataдобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Пържола Българска планинапреди 9 години, преди 9 годиниПържола Българска планина03.03.2016Свинско месо
- Renkataдобави коментар към: Гювечета по селски със стар бобпреди 9 години, преди 9 годиниГювечета по селски със стар боб02.03.2016ГювечетаДа мерси много, Марти!
- Renkataдобави коментар към: Гювечета по селски със стар бобпреди 9 години, преди 9 годиниГювечета по селски със стар боб02.03.2016Гювечетада знам, че има белен боб, но след като си имам домашен реших да си го употребя, не бързам за никъде, защо да не си уплътня времето, ха ха
- Renkataдобави коментар към: Гювечета по селски със стар бобпреди 9 години, преди 9 годиниГювечета по селски със стар боб02.03.2016ГювечетаДа напоследък го беля, защото имам здравословен проблем (хапвам не белен, ако се чувствам добре). Добре е да се бели, защото по този начин ядем много найлон и става проблем газове, тежест. А за тази рецепта се получи добре стана като пюре.
- Сия РибагинаКогато е накиснат и набъбне при сваряване целулозната люспа не предизвиква толкова газове,още повече пък и когато водата се сменя.Това не е найлон и щом така си преценила ок,но за мен си е заблуда,че ще намали газовете,купувала съм и белен боб(не аз да го беля) и трябва да ти кажа,че си е също толкова тежко и газообразуващо и е напълно излишно да се прави.Харесва миОтговор1
- Renkataмен ме дразнят люспите последния път като си варих боб 1вата купа ме заболя после ги смуках и ги хвърлях .. така и при запръжка ако е ..Харесва ми
- Renkataдобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Гювечета по селски със стар бобпреди 9 години, преди 9 годиниГювечета по селски със стар боб02.03.2016Гювечета
- Renkataдобави КРАТКА рецепта СЪС снимка: Бабината селска пърженицапреди 9 годиниБабината селска пърженица02.03.2016Мезета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest