Yordanka Kovacheva

Автор
Yordanka Kovachevaсготви: Лесни содени мекичкипреди 2 месеца
Лесни содени мекички06.04.2025
Yordanka Kovachevaполучи точки за многократно използвана рецепта: Перфектният тиквен пай (ЗА ПОВТОРНО ПОЛЗВАНЕ)преди 2 месеца, преди 2 месеца
Yordanka Kovachevaдобави коментар към: Салморехо - студена супа от Кордобапреди 2 месеца
Салморехо - студена супа от Кордоба24.02.2018Да, чудесно! Всеки може да си го приготви според вкуса :)
Yordanka Kovachevaдобави коментар към: Бисквити с овесени ядки и кокоспреди 2 месеца
Бисквити с овесени ядки и кокос25.11.2018Може, разбира се. Идеята да е само белтък е заради по- малкото калории. Ако сложите цяло яйце просто си добавете още от сухите съставки, за да получите подходяща гъстота на тестото.
Yordanka Kovachevaсготви: Крем супа от лапад и копривапреди 2 месеца, преди 2 месеца
Крем супа от лапад и коприва05.04.2025
Yordanka Kovachevaполучи точки за многократно използвана рецепта: Фокача с пълнозърнесто брашно и чери доматипреди 2 месеца, преди 2 месеца
Фокача с пълнозърнесто брашно и чери домати23.05.2025
Yordanka Kovachevaполучи точки за многократно използвана рецепта: Бърза запеканка с броколи и карфиолпреди 2 месеца
Бърза запеканка с броколи и карфиол26.04.2025
Yordanka Kovachevaполучи точки за многократно използвана рецепта: Зеленчуково Консомепреди 2 месеца
Зеленчуково Консоме12.05.2025
Yordanka Kovachevaполучи точки за многократно използвана рецепта: Хек филе на фурна във фолиопреди 2 месеца
Хек филе на фурна във фолио12.05.2025
Yordanka Kovachevaполучи точки за многократно използвана рецепта: Филе от сьомга, печено на фурнапреди 2 месеца, преди 2 месеца
Филе от сьомга, печено на фурна26.05.2025
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest