Yordanka Kovacheva

Автор
Jivkaдобави снимка към: Салата с бейби спанак, киноа и ягодипреди 6 дни
- Yordanka KovachevaСтрахотна снимка! Благодаря!Харесва миОтговор1
JivkaБлагодаря и аз! Уникално вкусна беше!Харесва ми
Yordanka Kovachevaдобави коментар към: Домашни Пълнозърнести Таралипреди 6 дни
Домашни Пълнозърнести Тарали17.05.2018СоленкиЗдравейте. Възможно е да сте пекли на по- висока температура или фурната Ви да не отчита правилно градусите. Както знаем, всяка фурна пече различно и понякога се налага да подхождаме интуитивно относно градуси и време на печене. Както и се иска постоянно наблюдение на печивото. Таралите е нормално да са твърдички и хрупкави, особено ако са от пълнозърнести брашна, както в случая. Моят съвет е да не се отказвате и да пробвате следващия път с малко по- ниска температура, за да се изпекат добре и отвътре. За да не са толкова твърди може да увеличите бялото брашно за сметка на пълнозърнестото или да увеличите хидратацията на тестото. Успех!
Yordanka Kovachevaдобави в любими: Катми с кваспреди 6 дни
Катми с квас26.06.2020Катми
Yordanka Kovachevaсготви: Домашни бишкоти с шафранпреди 6 дни, преди 6 дни
Домашни бишкоти с шафран08.02.2025Сладки и бисквити
Yordanka Kovachevaгласува за: Домашни бишкоти с шафранпреди 6 дни, преди 6 дни
Домашни бишкоти с шафран08.02.2025Сладки и бисквити
Yordanka Kovachevaгласува за: Дип чипотлепреди 7 дни
Дип чипотле08.02.2025Люти Чушки
Yordanka Kovachevaдобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Най-бързите миди Сен Жак на фурнапреди 7 дни
Най-бързите миди Сен Жак на фурна09.02.2025Антипасти
Yordanka Kovachevaсготви: Чийзкейк с маскарпоне и шамфъстъкпреди 1 седмица
Чийзкейк с маскарпоне и шамфъстък08.02.2025Чийзкейк
Yordanka Kovachevaгласува за: Чийзкейк с маскарпоне и шамфъстъкпреди 1 седмица
Чийзкейк с маскарпоне и шамфъстък08.02.2025Чийзкейк
Yordanka Kovachevaгласува за: Овесени бисквити с тиквапреди 1 седмица
Овесени бисквити с тиква07.02.2025Бисквити
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest