Лилия Милкова
Иноватор
Моята стенаРецептиСнимкиСтатии456СъветиКоментариФорумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки8541
- Лилия Милковадобави статията: Функциите на мазнините в хранитепреди 6 годиниФункциите на мазнините в храните02.03.2019Кое за какво е полезно
- Лилия Милковадобави статията: Колко дълго храната може да бъде замразена и все още да е вкуснапреди 6 годиниКолко дълго храната може да бъде замразена и все още да е вкусна22.01.2019Кулинарни Съвети
- Лилия Милковадобави статията: Най-добрите начини да съхраните босилекапреди 6 годиниНай-добрите начини да съхраните босилека22.04.2019Кулинарни Съвети
- Лилия Милковадобави статията: Бадемово Брашнопреди 6 годиниБадемово Брашно08.02.2021Кулинарни Съвети
- Лилия Милковадобави статията: Речник на безглутеновите брашнапреди 6 годиниРечник на безглутеновите брашна24.01.2019Кулинарни Съвети
- Лилия Милковадобави статията: Шведско яйчено кафе - съвети и начини на приготвянепреди 6 годиниШведско яйчено кафе - съвети и начини на приготвяне10.01.2019Кулинарни Съвети
- Лилия Милковадобави статията: История и видове древен китайски чайпреди 6 годиниИстория и видове древен китайски чай29.03.2018Любопитно
- Лилия Милковадобави статията: Витамин А: Защо е полезен и как да си го набавимпреди 6 годиниВитамин А: Защо е полезен и как да си го набавим28.12.2018Кое за какво е полезно
- Лилия Милковадобави статията: Рисковете за здравето от меламиновите съдовепреди 6 годиниРисковете за здравето от меламиновите съдове26.02.2019Любопитно
- Лилия Милковадобави статията: Теорията на петте елемента в китайското готвенепреди 6 годиниТеорията на петте елемента в китайското готвене26.03.2019Кое за какво е полезно
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest