Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Катя в Gotvach.bg
Катя
Новак
Моята стенаРецепти5Снимки5СтатииСъветиКоментари1Форумни темиПостове във форума10За менИзпрати съобщениеточки81
- Катясготви: Кекс Пухкавелкопреди 5 години Кекс Пухкавелко18.05.2020Кекс
- Катядобави рецептата: Бърз сладкиш с кафе и без яйцапреди 5 години Бърз сладкиш с кафе и без яйца19.05.2020Сладкиши
- Катясготви: Рибни хапкипреди 5 години Рибни хапки28.08.2022Хапки
- Катядобави отговор към форумната тема: Има ли специална диета за по лесно зачеване?преди 5 години, преди 5 години Определено човек трябва да се храни здравословно, особено жената. От нея се очаква да носи бебето 9 месеца. Ако тя има дефицити на витамини и минерали, ако има наднормено тегло може бременността да е рискова и да има усложнения. На първо място мислете за себе си и намалете или спрете цигарите и алкохола.
- Катядобави отговор към форумната тема: Споделете рецепта за курабийките на бабапреди 5 години
2 яйца
1 ч.ч захар
1 ч.ч кисело мляко
1 ч.л сода
1/2 ч.ч олио
680гр брашно
ванилия - Катядобави отговор към форумната тема: Любима рецепта за мъфини?преди 5 години
50гр масло
1 и 1/4 ч.ч захар
2 яйца
1/2 ч.ч прясно мляко
2 ч.ч. брашно
1.ч.л. бакпулвер
1/2 ч.л. сол
1и 1/2 ч.ч боровинки, стафиди или друго - Катядобави отговор към форумната тема: Какво обикновено си поръчвате в сладкарница?преди 5 години Предпочитам да опитвам нещо ново, ако няма обичам плодова пита или бабина торта. Хапвам си ги с кафе или мляко с нес.
- Катядобави отговор към форумната тема: Подарък за любимия за Свети Валентин!преди 5 години Нещо символично, но с любов. Понякога и по специална вечеря е много повече от подарък
- Катядобави отговор към форумната тема: С какво поднасяте палачинките?преди 5 години Поднасям ги с домашно сладко, а понякога и с течен шоколад. Рядко се случва да ги ядем с нещо солено, сирене, кашкавал.
- Катядобави отговор към форумната тема: Как съхранявате мед?преди 5 години Съхранявам меда в буркани. Ако имам повече ги държа в шкаф. По принцип имам един на плота, в нашето семейство бързо свършва. Използваме го за филийки, за зърнените закуски или овесените ядки, за чай и понякога за кафе.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest