Анонимен

Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари9Форумни темиПостове във форумаЗа мен
точки2
Изпрати съобщение

Анонимендобави коментар към: 10 храни, които са по-полезни, отколкото предполагатепреди 1 година
10 храни, които са по-полезни, отколкото предполагате08.02.2013КулинарияФъстъченото масло е много полезно по принцип, но не и това на нашия пазар, защото е с хидрогенизирани мазнини
Анонименгласува за: Джинджифилова отвара при киселинен рефлукспреди 2 години
Джинджифилова отвара при киселинен рефлукс29.01.2018Отвари
Анонимендобави коментар към: Храни с разхлабително действиепреди 2 години
Храни с разхлабително действие22.11.2012КулинарияЗелев сок, студено прясно мляко, боза, джанки, грозде
Анонименгласува за: Най-вредните храни в менюто на българитепреди 2 години
Най-вредните храни в менюто на българите03.03.2016Хранене при проблеми
Анонимендобави коментар към: Млечна салата с пресни краставиципреди 2 години
Млечна салата с пресни краставици20.01.2016Млечна СалатаНие му викаме сух таратор, а по Балкантурист - "Снежанка"
Анонимендобави коментар към: Шефско пилешко гювечепреди 2 години
Шефско пилешко гювече06.01.2017ГювечетаНе виждам проблем да печете по-малко, тъй като всичко е предварително сготвено - остава само яйцето да запече и топеното сирене да се разтопи.
Анонимендобави коментар към: Народна рецепта-чистач на червата!преди 2 години
Народна рецепта-чистач на червата!01.10.2018КулинарияНе се консумира при Хашимото
Анонимендобави коментар към: Домашни капки за нос с клеева тинктура и морска солпреди 2 години
Домашни капки за нос с клеева тинктура и морска сол25.01.2018Рецепти за ЗдравеЗнам за промивките с морска сол, но се чудя - солта, която се продава понякога не е чиста, не се ли обезсмисля преваряването на водата. Мнения?
Анонимендобави коментар към: Разядка от хляб, орехи и чесънпреди 2 години
Разядка от хляб, орехи и чесън25.01.2016РазядкиПравя я от години, но добавям и майонеза
Анонимендобави коментар към: Турски цигарени бюреципреди 2 години
Турски цигарени бюреци31.05.2017БаничкиПравя ги същите, но в други форми с корите на Одрински - стават безотказно вкусни всеки път