Анонимен

Новак
Анонимендобави коментар към: Трансмазнинипреди 4 години
Трансмазнини16.02.2023ВитаминиТрябвало да се сведат под 1% според "хамериканската соцИаЦиЯ за сърдечно-съдови заболявания", ли...!?? МА, ТВА Е ИМПОССИБЪЛ, отсекъде!! ? ?Иначе - наистина полезна статия!
Анонименгласува за: Трансмазнинипреди 4 години
Трансмазнини16.02.2023Хранителни Добавки
Анонимендобави коментар към: Каймапреди 4 години
Кайма29.09.2021ПродуктиДобре сте писали за вредата при силна термо-обработка за появата на "транс-мазнините" поне накрая! При определени методи на приготвяне... ако те изобщо са нещо в рамките на нормалното. И за консервантите и съвета Ви - да се внимава - браво!
Анонимендобави коментар към: Каймапреди 4 години
Кайма29.09.2021Продукти? ? Все пак - дали наистина "няма значение какво е названието" на каймата, когато си подбираме за какво ни е необходима? Дали е вярно, като пишете, че всичко на табелките по магазините било "по-скоро с комерсиална цел", че "подправките са, които променят" нещата и че с всякакъв вид кайма принципно можем да приготвим едни кьофтаци, па даже - И С КАЙМА ЗА ПРИНЦЕСИ!?? ?
Анонименгласува за: Каймапреди 4 години
Кайма29.09.2021Меса и Колбаси
Анонимендобави коментар към: Овчарска торбичкапреди 5 години
Овчарска торбичка09.05.2014ПодправкиЗащо не казвате нищичко за приложения на билката В КУЛИНАРИЯТА!? Говоря най-вече като елемент на САЛАТИ... Нима тя няма такива приложения!? Особено сред хора от селските райони?? Значи глухарчето може да има (и това е известно), а овчарската торбичка не са я слагали като че никога в салати...!? Та, нали тя, на практика, е безвредна..? Или поне, към нея трябва да се отнасят с внимание единствено бременните жени (пардон - за тях само тя е напълно противопоказна) Само те, обаче!...
Анонименгласува за: Овчарска торбичкапреди 5 години
Овчарска торбичка09.05.2014Билки
Анонименгласува за: Пържоли с гъби, топено сирене и сметанапреди 5 години
Пържоли с гъби, топено сирене и сметана20.04.2018Пържоли
Анонименгласува за: Най-мързеливите и вкусни гювечетапреди 5 години
Най-мързеливите и вкусни гювечета12.06.2022Гювечета
Анонименгласува за: Смилянски бобпреди 5 години
Смилянски боб09.06.2022Бобови и Зърнени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest