Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Дарт в Gotvach.bg
Дарт

Новак
Моята стенаРецептиСтатииСъветиКоментари3Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки24
Дартдобави коментар към: Уникално вкусна сьомгапреди 7 дни
Уникално вкусна сьомга23.11.2021Печена рибаПозволих си да я сготвя. Рецептата е много добра. Ще си позволя да направя своя коментар. Лично аз използвах рибка, която беше 900 грама без главата. Реже се на шайби 2,5 см. За мен една глава чесън за такова количество беше много, за това сложих половин(пак беше доста). Бих заложил на 3-5 скилидки в зависимост от количеството риба. Вместо лимон сложих лайм. С лимон също ще е перфектно, но според мен се припокрива с киселата жилка на бялото вино. Лаймът от своя страна добавя дивия вкус на плода. Зехтинът го сложих заедно с виното, лайма и магданоза. Разбърках с бъркачка за яйца. Получи се псевдо-винегрет, който залях отпочиналите рибки. Според мен 30 минути са прекалено малко. Бих заложил на 40 с 10 миути и 10 минути без фолио! Но идеята и рецептата са страхотни! Благодаря!
Дартгласува за: Уникално вкусна сьомгапреди 7 дни
Уникално вкусна сьомга23.11.2021Печена риба
Дартдобави снимка към: Уникално вкусна сьомгапреди 7 дни
Дартдобави снимка към: Уникално вкусна сьомгапреди 7 дни
Дартсготви: Уникално вкусна сьомгапреди 7 дни
Уникално вкусна сьомга23.11.2021Печена риба
Дартдобави в любими: Уникално вкусна сьомгапреди 7 дни
Уникално вкусна сьомга23.11.2021Печена риба
Дартдобави коментар към: Уникално вкусна сьомгапреди 7 дни
Уникално вкусна сьомга23.11.2021Печена рибаА зехтина?
Дартдобави снимка към: Патица с портокалипреди 3 месеца
Дартгласува за: Патица с портокалипреди 3 месеца
Патица с портокали11.02.2019Печена патица
Дартдобави коментар към: Патица с портокалипреди 3 месеца
Патица с портокали11.02.2019Печена патицаНяколко неща. В стъпка 2 слагаме джинджифила за марината, заедно с чесъна и солта. В стъпка 4 пак го слагаме в глазурата. Портокаловите кори не ги слагаме никъде. Иначе като цяло рецептата е уникална. Не използвах портокалови кори, а джинджифила го сложих само в стъпка 2. Патицата ми беше 2,2 кг. Модифицирах рецептата, като патицата я вдигнах на решетка в дълбока тава, сложих чашка вода и я завих с алуминиево фолио, като направих няколко дупчици. След 2 часа на 180 градуса отвих патицата, сложих глазурата и печене половин час. Всичко останало е спазено по рецепта. Стана наистина вкусна и всички в къщи я харесаха!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest