5 Звезди
- 5 Анонимни
4 Звезди
- 3 Анонимни
3 Звезди
- 4 Анонимни
2 Звезди
- 1 Анонимен
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 13
55
43
34
21
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Не си гладен, а си жаден: Ето как да пием повече вода
- Оу, да! Най-доброто Брауни с Тиквички за истински шокоманиаци
- Френски тайни за приготвяне на зимнина
- Десерти без алергени
- Как да блести мивката в кухнята
- Ефикасни методи за почистване решетката на готварската печка
- Кремотартар неутрализира действието на вредния глутамат!
- Три идеи за бърза и ефектна неделна закуска
- Любопитната история на някои от най-известните торти
- Как се прави топеното сирене?
- Тънкости при печенето на сладкиши
- Вълшебните лечебни свойства на содата бикарбонат