5 Звезди
Няма гласували
4 Звезди
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Как да готвим с рапично олио
- Кулинарна употреба на Стилтън
- Как да сварим по-бързо старо месо
- Плодовата бира е създадена преди 9000 години
- Изборът на скара и как въздейства тя на вкуса
- Да си направим домашен кетчуп
- Кулинарна употреба на Ементал
- Как да овкусим ястията с латинка
- Последното хранене в живота на осъдените на смърт
- Диетите ни правят 2 пъти по-тъжни
- Кордон бльо - история и кулинарни тайни
- Бивол за дамата, броколи за съпруга ѝ