сряда, 23 април
Ново 20: Наситените мазнини не били вредни за сърцето
Хранене при проблеми

Ново 20: Наситените мазнини не били вредни за сърцето

2

За да се намали рискът от сърдечносъдови заболявания, всеки лекар ще ви посъветва да избягване наситените мазнини. Всеки, без няколко британски медици.

1

Мазнини

Мазнини - Обзор на материалите касаещи Мазнини. Намерете онова, което искате да знаете относно Мазнини. Прегледай най-четените теми, класации и заръки по темата Мазнини.
 • Мазнини - Два юмрука храна са достатъчни за тялотоКое за какво е полезно

  Два юмрука храна са достатъчни за тялото

  27.03.20140

  Тялото има нужда от храна с размера на два допрени юмрука - толкова му стига за текущо потребление на енергия и дори остава за запас.

 • Мазнини - Ненаситени мазниниВитамини

  Ненаситени мазнини

  19.03.20140

  Ненаситените мазнини унищожават лошия холестерол и са жизненоважни за здравето. Ненаситените мазнини биват мононенаситени и полиненаситени. Източници на ненаситени мазнини.

 • Мазнини - Наситени мазниниВитамини

  Наситени мазнини

  19.03.20141

  Наситените мазнини са мазнини, които се състоят от триглицериди, съдържащи само наситени мастни киселини. Наситените мазнини са сериозна заплаха за фигурата и здравето. Източници на наситени мазнини.

 • Мазнини - МаслоХранителни Продукти

  Масло

  04.03.20141

  С термина масло се обозначават много продукти. Съществува краве масло, растително масло, палмово масло, кокосово масло, розово масло и др. Ползи и вреди от маслото. Дневна допустима дажба масло.

 • Мазнини - ТрансмазниниПродукти

  Трансмазнини

  20.02.20140

  Трансмазнините са опасна част от повечето храни в магазинната мрежа. Трансмазнините доказано причиняват затлъстяване и сърдечно-съдови проблеми. Храни с трансмазнини.

 • Мазнини - Рецепти с джинджифил топят мазниниХранене при проблеми

  Рецепти с джинджифил топят мазнини

  08.01.20141

  Джинджифилът е добре известен като подправка в кулинарията, освен това често се използва и в народната медицина за различни болки. Оказва се, че той може да ни помогне и за сваляне на натрупани килограми.

 • Мазнини - Какво е олестра и крие ли рискове?Кое за какво е полезно

  Какво е олестра и крие ли рискове?

  27.12.20130

  Олестрата често присъства в състава на храните, които купуваме. Това представлява заместител на мазнината, която не съдържа никакви мазнини, калории и холестерол. Често се изписва и като Олеан.

 • Мазнини - Хидрогенираната мазнина - евтината биопластмасаКое за какво е полезно

  Хидрогенираната мазнина - евтината биопластмаса

  15.12.20130

  Хидрогенираната мазнина се използва масово като заместител на какаовото масло в шоколадовите изделия, бутер тесто, сладоледи, вафли, чипсове. Трансмазнините са предпоставка за инфаркт и инсулт, защото не се разграждат в тялото

 • Мазнини - Храните, които топят мазниниХранене при проблеми

  Храните, които топят мазнини

  09.10.20130

  За храносмилане и абсорбация на протеин (белтъчини), тялото изразходва до 25 процента повече енергия от храносмилането и абсорбацията на въглехидрати.

Какво другите търсят

Теми и препоръки на тема Мазнини. Екипът на Готвач.бг се грижи да добавя постоянно разнообразни текстове на тема Мазнини. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Мазнини. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Мазнини. Мазнини, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.