събота, 28 февруари
Горене на мазнини с Електростимулация на мускулите
PR Публикации

Горене на мазнини с Електростимулация на мускулите

0

Програма Горене на мазнини с EMS създава стимулация на по-високо ниво с помощта на комбинирана вълна, която с целенасоченото прилагане на упражнения върху меките части на тялото. Този вид стимули не ефектират дълбоките мускули

1

Мазнини

Обзор на материалите касаещи Мазнини. Намерете онова, което искате да знаете. Прегледай най-четените теми, класации и заръки по темата Мазнини.
  • Мазнини - Рокада: Царевичното олио било по-полезно от зехтинаКое за какво е полезно

    Рокада: Царевичното олио било по-полезно от зехтина

    08.02.20150

    Нивата на лошия холестерол при хората, които са приемали царевично олио, са снижени с около 10. 5 процента, обясняват специалистите. За сравнение – студенопресованият зехтин е свалил лошия холестерол с едва 3. 5 на сто.

  • Мазнини - Ура! Отслабваме заради студаКое за какво е полезно

    Ура! Отслабваме заради студа

    12.01.20150

    Новооткрит протеин - Zfp516, се формира, когато тялото е изложено на ниски температури. Благодарение на Zfp516 т. нар. бяла мазнина, която складира енергия и се натрупва, се преобразува в кафява мазнина, която изгаря калориите.

  • Мазнини - Тортите и пастите ни правят глупациКое за какво е полезно

    Тортите и пастите ни правят глупаци

    24.11.20140

    Известните вече трансмазнини се използват изключително често в различни пакетирани храни, както и в ресторантите. Вече е ясно, че храните с трансмазнини ни правят по-глупави.

  • Мазнини - Испанските колбаси ще са с по-малко сол и мазниниКулинарни Новини

    Испанските колбаси ще са с по-малко сол и мазнини

    09.11.20140

    Напоследък здравословните храни са много по-търсени от потребителите – подобни продукти се радват на много широко обществено одобрение.

  • Мазнини - Сок от грейпфрут бори излишните мазниниДиети

    Сок от грейпфрут бори излишните мазнини

    15.10.20140

    Ежедневната консумация на един сок от грейпфрут помага на тялото да се освободи от излишните мазнини, когато хапваме по-тлъсти храни. Сокът успешно топи излишните килограми.

  • Мазнини - Кои мазнини са полезни и за каквоКое за какво е полезно

    Кои мазнини са полезни и за какво

    04.08.20140

    Организмът се нуждае от мазнини, за да се захранва с енергия. Консумацията на вредни мазнини повишава риска от сърдечносъдови заболявания, рак, диабет и артрози.

  • Мазнини - Без мастни киселини организмът се състарява бързоКое за какво е полезно

    Без мастни киселини организмът се състарява бързо

    21.07.20140

    Полиненаситените мастни киселини са основен строителен материал за клетките. Без тях кожата се набръчква, заболяват органите и опорно-двигателният апарат.

  • Мазнини - Мазните храни пазят от остеопорозаКое за какво е полезно

    Мазните храни пазят от остеопороза

    10.07.20140

    Някои мазнини са много полезни и предпазват от остеопороза. Овкусявайте салатата със смес от олио, зехтин и царевично олио. Полезни мазнини има в авокадото, ядките, маслините, мазната риба.

  • Мазнини - Кърито пази от напълняванеКое за какво е полезно

    Кърито пази от напълняване

    16.05.20140

    Ястията с къри позволяват на организма да не напълнява и гони вредния холестерол. Този ефект се дължи куркумина в куркумата, който спира образуването на мазнини.

  • Мазнини - Ново 20: Наситените мазнини не били вредни за сърцетоХранене при проблеми

    Ново 20: Наситените мазнини не били вредни за сърцето

    27.03.20142

    За да се намали рискът от сърдечносъдови заболявания, всеки лекар ще ви посъветва да избягване наситените мазнини. Всеки, без няколко британски медици.

Какво другите търсят

Теми и препоръки на тема Мазнини. Екипът на Готвач.бг се грижи да добавя постоянно разнообразни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Мазнини, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.