Яжте грейпфрут за красива кожа и тънка талия!
Кое за какво е полезно

Яжте грейпфрут за красива кожа и тънка талия!

6

Вижте при които здравословни проблеми хапването на грейпфрут може да се окаже Ваш мощен здравословен съюзник.

1

Цитрусови Плодове

Списък на материалите за Цитрусови Плодове. Намерете това, което търсите. Приятно сърфиране из най-четените публикации, класации и препоръки по темата Цитрусови Плодове.
 • Цитрусови Плодове - Получете повече от цитрусите!Кулинарни Съвети

  Получете повече от цитрусите!

  13.04.20162

  Как да обелим и разделим на резени цитрусов плод? Цитрусовите резени изглеждат много красиви в ястия и салати, когато са обелени и изчистени от бялата ципа. Техниката не е сложна и бързо се научава.

 • Цитрусови Плодове - Боите по цитрусите могат да предизвикат кожни проблемиКое за какво е полезно

  Боите по цитрусите могат да предизвикат кожни проблеми

  06.01.20160

  Някои от химикалите, с които се третират цитрусовите плодове, могат да предизвикат сълзене на очите и кожни проблеми, заявяват експертите пред вестник Телеграф.

 • Цитрусови Плодове - Диета с цитрусиДиети

  Диета с цитруси

  15.03.20150

  Заради високото си съдържание на витамин С цитрусовите плодове са вашият най-добър помощник в борбата с простудните заболявания и грипа. А плодовите киселини в цитрусите подпомагат разграждането на мазнините.

 • Цитрусови Плодове - Здравословни ползи от бергамотКое за какво е полезно

  Здравословни ползи от бергамот

  26.11.20140

  Бергамот представлява непознат за нашите географски ширини цитрусов плод. Той расте на ниско дръвче, което цъфти през април. Зрелите му плодове се събират между ноември и март.

 • Цитрусови Плодове - Храни, които лекуватХранене при проблеми

  Храни, които лекуват

  05.04.20140

  Защитени ли сте от настинки и грип? Лютите чушки, чесънът, джинджифилът, цитрусовите плодове и др. храни богати на витамин C, укрепват имунната ви система и предпазват от настинки.

 • Цитрусови Плодове - КумкуатПлодове

  Кумкуат

  25.03.20140

  Кумкуатът представлява многогодишно, вечнозелено цитрусово дръвче или храстче. Наименованието кумкуат на китайски език означава златен портокал. Кумкуат се използва в кулинарията и има много здравословни ползи

 • Цитрусови Плодове - Цитрусови плодовеПлодове

  Цитрусови плодове

  04.03.20140

  Цутрусовите плодове са една от най-полезните храни за човек. Видове цитрусови плодове - грейпфрут, мандарини, портокали, лимони, лайм, помело. Ползи и вреди на цитрусовите плодове.

 • Цитрусови Плодове - ГрейпфрутПлодове

  Грейпфрут

  01.03.201417

  Грейпфрутът е полезен за сърдечно-съдовата система. Сокът от грейпфрут елиминира запека, подобрява съня, успокоява нервите и премахва безсънието. Грейпфрутът съдържа малко калории и помага за отслабване.

 • Цитрусови Плодове - БергамотПлодове

  Бергамот

  26.02.20140

  Бергамот е малък цитрусов плод с противоречив произход. Сам по себе си бергамотът е кисел, а от неговата ароматна обвивка се извлича ароматно масло, с което се прави чай Ърл Грей. Ползи от бергамот.

 • Цитрусови Плодове - МандариниПлодове

  Мандарини

  26.02.20140

  Мандарините са цитрусов плод с изключително ценни хранителни предимства. Освен че са изключително полезни, мандарините крият и някои здравословни рискове. Състав и полезни свойства на мандарините.

 • Цитрусови Плодове - ПомелоПлодове

  Помело

  24.02.20144

  Често спрягат помелото за краля на цитрусовите плодове. Помелото има кръгла форма, като кората му е често доста дебела. Помело е най-богатият източник на витамин С.

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят