Моите коментари

Yordanka Kovacheva коментира:
Здравей Зори. Ако се ползва захар, препоръчвам тя да е 200-210 г.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря за отговора!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Какво ще рече "бяло брашно"? То се добавя в долния блат освен брашната от просо и тапиока ли? Питам,защото в продуктите не го виждам..В описанието пише и някакви 2 чаши, това за въпросното бяло брашно ли се отнася? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви! Радвам се, че Ви е харесала рецептата :) Наистина става и за гарнитура, но и аз като Вас го хапвам за основно:)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Изрично е написано да добавите още брашно ако е необходимо, докато получите хубаво тесто за курабийки. И това е така, защото има различни видове и марки брашна, с различни способности за поемане на течности. Просто е - ако тестото Ви стане по- рядко, добавете още малко брашно.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Теди! Много е вкусна наистина и до голяма степен това се дължи на подправките. Ще ми е интересно да споделиш и ти за хляба от червена леща като го приготвиш :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Сигурно ли е, че салатата е с бурата? Тя е течна отвътре, а вашето сирене на снимката изглежда стегнато като Моцарела.
Yordanka Kovacheva коментира:
Привет! В описанието пише, че се слагат и бъбреци, но ги няма в продуктите. Какво количество са те?
Yordanka Kovacheva коментира:
Освен в първите няколко изречения, почти изцяло се говори за "Защо хладилника бръмчи" , а не защо замразява.
Yordanka Kovacheva коментира:
Прав/а сте,че е въпрос на вкус, но италианците си слагат пармезан на ризото с морски дарове доста често. Аз също го правя и мисля, че много си отива.
Yordanka Kovacheva коментира:
Соковете може да си приготвите в домашни условия от пресни плодове или да ги закупите готови от магазина.
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Салатата със сигурност е много вкусна, но бихте ли уточнили кое по- точно я прави испанска? Благодаря.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря Ви. Поздрави!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Ако искате да омекне хлебчето, го завийте, ако пък ви хареса да има твърда коричка,тогава го оставете да изстине върху решетка. Поздрави!
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Маята е прясна-15 г.
Yordanka Kovacheva коментира:
Благодаря! Радвам се, че са ви харесали кюфтенцата :)
Yordanka Kovacheva коментира:
Здравейте. Брашното е 40-45 г.