Здравейте. Какво ще рече "бяло брашно"? То се добавя в долния блат освен брашната от просо и тапиока ли? Питам,защото в продуктите не го виждам..В описанието пише и някакви 2 чаши, това за въпросното бяло брашно ли се отнася?
Благодаря.
Здравейте. Изрично е написано да добавите още брашно ако е необходимо, докато получите хубаво тесто за курабийки. И това е така, защото има различни видове и марки брашна, с различни способности за поемане на течности.
Просто е - ако тестото Ви стане по- рядко, добавете още малко брашно.
Благодаря Теди! Много е вкусна наистина и до голяма степен това се дължи на подправките.
Ще ми е интересно да споделиш и ти за хляба от червена леща като го приготвиш :)
Моите коментари