Ако е без кожа бих го направила така: запечатвам до златисто от двете страни в тиган с малко зехтин (на силен огън, но не максималната степен, примерно от 9 степени на 8- ма) без да слагам сол. Изваждам и завивам във алуминиево фолио.
През това време загрявам фурната на 200 градуса и слагам магрето за около 10-15 минути. Степента на изпичане е според вкуса, а времето на печене зависи от големината и дебелината на патешките гърди. Ако са малки намали времето, гледай да не ги препичаш, месото трябва да остане розово отвътре.
След като е готово, остави за 5-7 мин. да почине, тогава нарежи, посоли и залей със сос.
Правила съм риба на фурна с коричка от майонеза+други съставки и Ви уверявам,че става разкошно. Не е типично за България, затова може би Ви учудва.
Точно тази рецепта не коментирам, не съм я пробвала.
Обсолютни противоречия в тази статия.
-За сваляне на мазнините от корема да сме хапвали сладко,за засилване на метаболизма....после пише да сме изключели сладкото от менюто си. Кое от двете?
- Да не консумираме въглехидрати, а всъщност в посочената диета фигурират Картофи (въглехидрат), както и други такива.
- За закуска - пилешка пържола...(??)
- За вечеря плод ...Всеизвестно е,че вечер плодове не е хубаво да се консумират,защото ферментират в стомаха (най- просто казано).
Това как Ви изглежда на Вас е едно, а какво е в действителност е съвсем друго :) По тази логика сигурно и таратора ще оприличите на разтопено "сирене" с краставици.
И това, с което е поръсена студената супа на снимката е сушен копър, а не черен пипер.
Моите коментари