Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Виенски кифличкиРазтворете маята в малко прясно мляко, в което сте добавили лъжичка захар. Оставете 10-ина минути на топло, за да се активира. След това смесете всички...
Виенски гулаш
В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко.
Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и нарязан...
Виенски шницелОтцеждайте готовите виенски шницели върху кухненска хартия и ги поднесете веднага със свежи зеленчуци по избор....
4
Класически виенски шницел
Накрая нарежете измития лимон на резенчета и гарнирайте готовия виенски шницел с резенчета лимон....
Торта виенски тип
Плодовете от двата вида сладко се отцеждат от сиропа и се мариноват с рома.
Тестото се разточва на лист с дебелина 5 мм, от който с помощта на...
Виенски млечен хляб
След като изстине сладкишът, го обръщаме в подходяща чиния за сервиране, която предварително сме намазали с разтопено масло....
Виенски коледни масленки
Овалваме топлите сладки в пудра захар и ги подреждаме в кутия или буркан за сладки.
Много вкусни и лесни виенски коледни масленки....
Класически Виенски ШницелиВиенският шницел е емблематичен, вкусен и задължително поднесен с бучка прясно хубаво масло, освен гарнитурата, която е винаги пържени картофи....
6
Вкусен Виенски шницелМесото се начуква добре. Посолява се. Овкусява се с черен пипер и кимион.
Оформят се шницели. Оставят се да престоят малко.
През това време...
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
54
45
31
20
10
Дай твоята оценка: