Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеленчукова кавърмаНакрая се добавят солта, доматите, останалите подправки и отново се оставя на бавен огън, докато зеленчуковата кавърма остане на мазнина....
Патладжанена кавърма
Разбъркваме зеленчуковата кавърма още малко, да се смесят вкусовете.
Сервирате патладжанената кавърма топла....
Странджанска кавърма
Нарязваме месото на парчета и го запържваме в загрятото олио.
Прибавяме нарязания на полумесеци лук и задушаваме за кратко.
Добавяме нарязаните...
Свинска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз....
2
Родопска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и ги поставете в студена фурна. Включете на 200 градуса....
3
Селска кавърма
Нарежете месото на малки парчета и го задушете до омекване в маста и малко вода.
Извадете го и в същата мазнина задушете нарязаните чушки от туршия...
Кайзер кавърма
Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма.
Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета...
Агнешка кавърма
Агнешкото месо се обезкостява и нарязва на големи парчета. Те се задушават с част от маслото и малко вода. Слагате лютите чушки и овкусявате с черен...
Кавърма-кебап
Нарязвате месото на кубчета и леко го запържвате в сгорещена мазнина. Прибавяте ситно нарязания праз и нарязаните на парченца пиперки.
След като...
Сръбска кавърмаСвинската кавърма се доварява още 10-15 минути и се сервира топла.
Приятен апетит!...
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: