Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Аспержи на тиганВ тиган разтопете кравето масло със зехтина.
Измийте аспержите и отрежете дебелата и твърда част от стеблото.
Сложете го в тигана. Изпържете...
Фузили на тиганНаситнете чушките и лука. Сгорещете олио в дълбок тиган и ги запържете.
Добавете нарязаните гъби, а след кратко готвене прибавете и каймата....
1
Шишчета на Тиган
В купа сложете соевия сос и зехтина. Сол не слагам, защото соевият сос е достатъчно солен за нас.
Измийте и нарежете пилешкото месо на хапки....
Джолан на тиган
Джоланът се обезкостява и се нарязва на малки хапки, които се накисват с водката и се оставят за около един час.
Кокалът от джолана се слага да...
Пъстърва на тиган
Почистете внимателно рибите. Овкусете ги със смес от подправките и пресования чесън, напръскайте с лимонов сок и покрийте с алуминиево фолио....
Октопод на тиган
Октоподът се вари добре на тих огън в продължение на 2-3 часа.
След това ги извадете и ги оставете 10 минути да изстинат.
Когато се охлади,...
Баница в тиган
Почистете спанака/праза и ги накълцайте ситно. Разбъркайте го добре с предварително разбитите яйца, натрошеното сирене, киселото мляко, 5 с.л. олио...
Зеленчуци на тиганЗадушаваме зеленчуците в микровълнова фурна или на пара.
Запържваме ги в маслото за около 5-6 минути, добавяме кубчето бульон, сметаната и топеното...
1
Кексчета на тиган
Разделят се белтъци и жълтъци. Белтъците се разбиват на сняг, жълтъците се разбиват със захарта, млякото и ванилията.
Прибавят се ванилията и брашното...
Ципура на тиганПочистените ципури осолете и поръсете с черен пипер. Накиснете ги в 1 ч.ч. бяло вино за 15-20 минути.
Загрейте мазнина за пържене. Объркайте брашно...
2
Костур на тиган
Изчистете костурите от глави, опашки и кости, като разделите всяка на 4 парчета. Трябва да се получат общо 8 филета. Осолете ги леко.
Смесете галетата...
Пиле на тиганСмесете заедно прясното мляко, соевия сос с малко сол и черен пипер.
Накиснете пилешкото в тази смес за 1 час, като го сложите в купа с капак....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: