Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фузили на тиганНаситнете чушките и лука. Сгорещете олио в дълбок тиган и ги запържете.
Добавете нарязаните гъби, а след кратко готвене прибавете и каймата....
Аспержи на тиган
В тиган разтопете кравето масло със зехтина.
Измийте аспержите и отрежете дебелата и твърда част от стеблото.
Сложете го в тигана. Изпържете...
Скариди на тиганИзмиваме скаридите и хвърляме върху добре загрят тиган, в който сме разтопили маслото предварително.
Поръсваме с пресования чесън, или ситно нарязан...
4
Гюзлемета на тиганНарежете магданоза на ситно. Намачкайте сиренето в купа и чукнете яйцата.
Размесете плънката. Добавете разтопеното масло и нарязания магданоз....
2
Пъстърва на тиган
Почистете внимателно рибите. Овкусете ги със смес от подправките и пресования чесън, напръскайте с лимонов сок и покрийте с алуминиево фолио....
Шишчета на Тиган
В купа сложете соевия сос и зехтина. Сол не слагам, защото соевият сос е достатъчно солен за нас.
Измийте и нарежете пилешкото месо на хапки....
Джолан на тиган
Джоланът се обезкостява и се нарязва на малки хапки, които се накисват с водката и се оставят за около един час.
Кокалът от джолана се слага да...
Сепия на тиган
Сепиите се почистват от видими висящи ципички и твърдата топчица в основата на пипалата се отстранява.
На такъв размер сепия не е нужно да се...
Сардина на тиган
Сардините се почистват от люспи и вътрешности като главите се запазват.
В коремния отвор се поставят сол, листа девисил и сок от лимон и се оставят...
Рапани на тиганИзмитите рапани се пускат във вряща вода и се варят се към 4 минути.
Почистват се черупката, махат се и вътрешностите и роговата капачка. Нарежете...
4
Бъбреци на тиган
Свинските бъбреци се измиват и почистват от ципа, ако има.
Нарязват се на колелца и се мариноват в смес от сладко от люти чушки, горчица, сол,...
Октопод на тиган
Октоподът се вари добре на тих огън в продължение на 2-3 часа.
След това ги извадете и ги оставете 10 минути да изстинат.
Когато се охлади,...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: