Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рецепти на Тиган

Рецепти на Тиган

Разгледай всички 200 подбрани съвети относно рецепти на тиган в Gotvach.bg.
Фузили на тиганФузили на тиганНаситнете чушките и лука. Сгорещете олио в дълбок тиган и ги запържете. Добавете нарязаните гъби, а след кратко готвене прибавете и каймата....
Аспержи на тиганАспержи на тиган
В тиган разтопете кравето масло със зехтина. Измийте аспержите и отрежете дебелата и твърда част от стеблото. Сложете го в тигана. Изпържете...
Скариди на тиганСкариди на тиган
4
Измиваме скаридите и хвърляме върху добре загрят тиган, в който сме разтопили маслото предварително. Поръсваме с пресования чесън, или ситно нарязан...
Гюзлемета на тиганГюзлемета на тиган
2
Нарежете магданоза на ситно. Намачкайте сиренето в купа и чукнете яйцата. Размесете плънката. Добавете разтопеното масло и нарязания магданоз....
Пъстърва на тиганПъстърва на тиган
Почистете внимателно рибите. Овкусете ги със смес от подправките и пресования чесън, напръскайте с лимонов сок и покрийте с алуминиево фолио....
Шишчета на ТиганШишчета на Тиган
В купа сложете соевия сос и зехтина. Сол не слагам, защото соевият сос е достатъчно солен за нас. Измийте и нарежете пилешкото месо на хапки....
Джолан на тиганДжолан на тиган
Джоланът се обезкостява и се нарязва на малки хапки, които се накисват с водката и се оставят за около един час. Кокалът от джолана се слага да...
Сепия на тиганСепия на тиган
Сепиите се почистват от видими висящи ципички и твърдата топчица в основата на пипалата се отстранява. На такъв размер сепия не е нужно да се...
Сардина на тиганСардина на тиган
Сардините се почистват от люспи и вътрешности като главите се запазват. В коремния отвор се поставят сол, листа девисил и сок от лимон и се оставят...
Рапани на тиганРапани на тиган
4
Измитите рапани се пускат във вряща вода и се варят се към 4 минути. Почистват се черупката, махат се и вътрешностите и роговата капачка. Нарежете...
Бъбреци на тиганБъбреци на тиган
Свинските бъбреци се измиват и почистват от ципа, ако има. Нарязват се на колелца и се мариноват в смес от сладко от люти чушки, горчица, сол,...
Октопод на тиганОктопод на тиган
Октоподът се вари добре на тих огън в продължение на 2-3 часа. След това ги извадете и ги оставете 10 минути да изстинат. Когато се охлади,...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: