Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Специалитет с Пилешко Месо

Специалитет с Пилешко Месо

Разгледай всички 99 кулинарни идеи относно специалитет с пилешко месо в Gotvach.bg.
Пилешко месо в хлябПилешко месо в хлябПилешкото месо в хляб е готово....
Киш с пилешко месоКиш с пилешко месо
Изваждаме киша с пилешко месо, подреждаме слайсовете бекон и запичаме до готовност....
Воловани с пилешко месоВоловани с пилешко месо
2
Изстиналите воловани се пълнят с пилешкото месо и се гарнират с пресни зеленчуци. Добър апетит с тези воловани с пилешко месо!...
Гулаш с пилешко месоГулаш с пилешко месо
Гулашът с пилешко месо е готов....
Пилешко месо в бурканиПилешко месо в буркани
Така консервирано, пилешкото месо в буркани е перфектно както за директна консумация след отваряне на буркана, така и за ястия с пилешко, примерно...
Бохча с пилешко месоБохча с пилешко месо
Сервираме бохчата с пилешко месо със салата за гарнитура по избор....
Кексчета с пилешко месоКексчета с пилешко месо
Добавя се 1 чаена чаша от пилешкия бульон. При непрекъснато бъркане се готви 2 минути. Добавя се сметаната и сместа се загрява още 2 минути....
Курбан с пилешко месоКурбан с пилешко месо
1
Добавете нарязаното на ситно пилешко месо, запържете за крако и добавете нарязания на кубчета морков....
Гювечета с пилешко месоГювечета с пилешко месо
2
Продуктите се нарязват на кубчета и се смесват с лютеницата и олиото в гювечето. Поръсва се с чубрицата и се разбърква. Отгоре се чуква яйцето, жълтъкът...
Крокети от пилешко месоКрокети от пилешко месо
1
Пилето се почиства добре. Сварява се в леко подсолена вода. Отделя се бялото месо. Накълцва се много ситно....
Омлет с пилешко месоОмлет с пилешко месо
Към тях се прибавя нарязаното на ситни парченца сварено пилешко месо, сиренето, нарязаната на ситно чушка и червeният пипер....
Сандвич с пилешко месоСандвич с пилешко месо
1
Бялото месо се сварява в подсолена вода, след което се нарязва на много ситно. В купа се изсипват киселото мляко, майонезата и месото. Добавят...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: