Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на боб Мунг
Боб Мунг е традиционна източноазиатска бобова култура. Характерен за него е лекият орехов привкус. Може да се консумира самостоятелно, но и да се...
Здравословно готвене на параДали това е така, или готвенето на пара си има своите тънкости? Тайната ще разбулим в настоящата статия....
Готвене в йенско стъкло
Йенското стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно....
Нисковъглехидратно готвене с тиква
Избор
За готвене е най-добре за вземете тиква тежка за размера си. По-светлите са по-сухи, с по-голяма дупка по средата....
Тънкости при приготвянето на скара
Ако все пак още не сте се занимавали с печенето на месо на скара е добре да знаете някои тънкости:
- Когато работите с истинско барбекю,...
Тънкости при приготвянето на пърленкиПървата тънкост при приготвянето е свързана с броя яйца – може да добавите 1 яйце, както е в повечето рецепти, но спокойно можете да си направите...
13
Тънкости при приготвяне на сушиЯпонската кухня е неповторима и привлекателна за всички, които обичат изискания необикновен вкус. Вкусно и апетитно суши можете да приготвите и в...
1
Тънкости при приготвянето на риба
Ето и някои тънкости при приготвянето на риба, с които трябва да сте наясно....
Тънкости при приготвянето на кефал
Кефалът е една от рибите, които често присъстват на нашата трапеза. Той може да е морски или речен. Речният е по-известен под името клен. За да...
Тънкости за вкусно агнешко печено
Именно заради това при готвенето на това месо е хубаво то да се маринова няколко часа, преди да бъде изпечено....
Тънкости при печенето на сладкиши
Главното условие за вкусен сладкиш е тестото да е пищно и пухкаво, а за това е нужно брашното да бъде пресято, за да бъдат отстранени чуждите примеси...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
54
42
30
21
10
Дай твоята оценка: