Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Добруджански Рецепти

Добруджански Рецепти

Прегледай всички 44 подбрани съвети за добруджански рецепти в Gotvach.bg.
Агнешко с булгур по добруджанскиАгнешко с булгур по добруджанскиМесото нарязваме на порции. Запържваме го в олиото. Вадим месото. В същата мазнина запържваме последователно лука, нарязаните чушки и домати, почистения...
Кокошка с ориз по добруджанскиКокошка с ориз по добруджански
В тенджера със студена вода добавете нарязаните на кръгчета моркови и лук, нарязаните дребно скилидки чесън, скълцания магданоз, дафинов лист, натрошения...
Яйца на очи по добруджанскиЯйца на очи по добруджански
Яйцата чукваме внимателно във вряща подсолена вода, в която сме добавили и оцета, за да се забулят. Изваждаме ги и ги поставяме в чиния. В тенджера...
Добруджанки с кашкавалДобруджанки с кашкавал
Добруджанки с кашкавал трябва да хванат приятен загар....
Добруджанки с маяДобруджанки с мая
2
Отгоре върху всяка добруджанка слагам масло. Поръсвам със сусам. Печем на 180 градуса в загрята фурна. Хапваме с айран....
Добруджански тутманик с праз и сиренеДобруджански тутманик с праз и сирене
2
Имате уникално вкусен добруджански тутманик с праз и мас....
Добруджански тутманик с праз и масДобруджански тутманик с праз и мас
Да ви е сладко с моя добруджански тутманик с праз и мас!...
Дроб сарма с булгур по ДобруджанскиДроб сарма с булгур по Добруджански
Фурната се включва да се загрява на максимална температура. Тавата с олиото се слага във фурната да се загрее и в него се запържва леко нарязаният...
Пуйка с кисело зеле по добруджанскиПуйка с кисело зеле по добруджански
Измиваме и режем пуйката на порции. Нарязваме на ситно зелето и го смесваме с булгура, червения и черния пипер. Поставяме половината от зелето...
Пуешки сарми със зеле по добруджанскиПуешки сарми със зеле по добруджански
Измиваме и обезкостяваме пуйката. Нарязваме месото на малки и тънки ивички. От костите сваряваме бульон. Приготвяме запръжка от дребно нарязания лук...
Добруджанки в еър фрайърДобруджанки в еър фрайър
За тези Добруджанки содата се слагаме в киселото мляко, за да шупне. След като е шупнало, добавяме останалите продукти....
Зелеви постни сарми с булгур по добруджанскиЗелеви постни сарми с булгур по добруджански
Защо по добруджански ли? Защото в плънката им слагаме сурово яйце - хем за спойка, хем придава по-добър вкус и мекота на плънката....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: