Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски Борш

Руски Борш

Разгледай всички 24 избрани предложения за руски борш в Gotvach.bg.
Руски БоршРуски БоршАко е необходимо, водата се отпенва /това го няма в оригиналната рецепта за Руски борш, но знаете какво месо продават напоследък по магазините/....
Салата Руски боршСалата Руски борш
Сварете картофите, но нека останат по-твърди. Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови. Червеното цвекло се бели и се нарязва...
Руски борш с телешкоРуски борш с телешко
Почистеното от ципи месо се нарязва на парчета и се измива с хладка вода. Залива се в тенджера с 2 литра студена вода да се вари един час. Измиват...
Руски постен боршРуски постен борш
2
Готовия борш сервирайте със счукан чесън. Поръсете ястието с магданоз и копър. Руският постен борш е готов....
Класически руски борш с телешко месоКласически руски борш с телешко месо
2
Класическият руски борш с телешко месо е готов....
Руски борш с месо по оригинална рецептаРуски борш с месо по оригинална рецепта
13
Месото запържваме, добавяме лука да се задуши и заливаме с вода или бульон по желание. Когато месото е почти готово, добавяме картофите, нарязани...
БоршБорш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Вкусен БоршВкусен Борш
1
Покриваме вкусния Борш с капак и готвим за около 10 минути. Сервираме със сметана и поръсен пресен магданоз вкусен Борш....
Говежди боршГовежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Зелен боршЗелен борш
Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза....
Молдовски боршМолдовски борш
Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко или сметана във всяка порция борш. P.S....
Манастирски БоршМанастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука, червеното...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: