Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Японски шницел от свинско контрафиле - ТонкацуЯпонски шницел от свинско контрафиле - Тонкацу - колкото екзотично, толкова и вкусно ястие от Япония....
Мариновано тофу с ориз по японски
Когато е готово, мариновано тофу с ориз по японски се сервира върху сварен ориз....
Дораяки - японски палачинки с бобена паста
Дораяки или Пържен гонг - японско ястие, направено от две пухкави палачинки, слепени с пастата Анко....
Най-пухкавите японски кифлички в светаОставете най-пухкавите японски кифлички в света да изстинат, преди да ги извадите от формата.
Приятен апетит!...
1
Ориз с броколи и кайма по тайландски
Ориз с броколи и кайма по тайландски за почитателите на екзотична кухня.
Нарежете на ситно младия лук. Изстискайте чесъна....
Червена леща по тайландски във фъстъчен сос
Сервира се червена леща по тайландски във фъстъчен сос с ориз или плоски нудли....
Ризото по китайски
В два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Китайски подлютен сос
Оставете китайския подлютен сос да ври за 1 минута и добавете малко сол и черен пипер....
Китайски пържен хляб
Разтворете маята в хладката вода с щипка захар. Оставете да втаса и я добавете към пресятото брашно, добавете солта и започнете да замесвате. Месете...
Телешко по китайски
Почистете телешкото от сухожилията и ципите и го нарежете на тънки ивици. Загрейте олио в голям тиган или уок и сложете телешкото да се изпържи, като...
Ребърца по китайски
Свинските ребра по китайски се поднасят с нарязан пресен лук и ивици портокалова кора....
Патладжани по китайски
Патладжаните се обелват и се нарязват на ивички. Задушават се в малко вода до омекване.
Добавят се начуканият чесън, соевият сос, джинджифилът...
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 9
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: