Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вълчи Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вълчи Тутманик

Вълчи Тутманик

Прегледай всички 12 избрани предложения за вълчи тутманик в Gotvach.bg.
Вълчи тутманикВълчи тутманикЗамесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса. Лукът се запържва в олиото, прибавя...
Тутманик (с миксер)Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с празТутманик с праз
1
След като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Тутманик с каймаТутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик с месоТутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик с масТутманик с мас
10
Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Мързелив тутманик с тофуМързелив тутманик с тофу
Смесвате содата и киселото мляко в голяма купа и оставяте да шупне. Към тях прибавяте яйцата, олиото и брашното и разбърквате с миксер. Накрая...
Бъркан тутманик с яйцаБъркан тутманик с яйца
Класически тутманик със сирене, който да хапнете за закуска, обяд или пък на пикник....
Бъркан тутманик с маяБъркан тутманик с мая
Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност. Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....
Диетичен тутманик с тиквичкиДиетичен тутманик с тиквички
Тавата се намазва със зехтин, изсипва се тестото и тутманика се пече до загар....
Тутманик с пълнозърнесто брашноТутманик с пълнозърнесто брашно
1
Много бърз тутманик с пълнозърнесто брашно-  без месене....
Сгънат тутманик с маслоСгънат тутманик с масло
Сгънатият тутманик с масло е много вкусен....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
54
43
32
21
10
Дай твоята оценка: