Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вълчи Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вълчи тутманикЗамесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса.
Лукът се запържва в олиото, прибавя...
Тутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик с празСлед като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
1
Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с масСложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
10
Тутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Диетичен тутманик с тиквички
Тавата се намазва със зехтин, изсипва се тестото и тутманика се пече до загар....
Въздушен тутманик с мас
Завивам на охлюв и оставям в тавата, в която ще пека тутманика, за 1 час да удвои обема си....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
43
32
21
10
Дай твоята оценка: