Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Заек по Провански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на Заек по Провански

Готвене на Заек по Провански

Открий всички 12 авторски предложения за готвене на заек по провански в Gotvach.bg.
Заек по ПрованскиЗаек по ПрованскиГотвенето продължава още около 30-40 минути, докато течността остане на половина и месото се зачерви....
Tорта Прованс с боровинково сладко (стъпка по стъпка)Tорта Прованс с боровинково сладко (стъпка по стъпка)
В по-голям съд със студена вода се поставя съда със сместа, за да изстине. След това към охладената смес се прибавя постепенно и брашното....
Тортелини Прованс с доматен сосТортелини Прованс с доматен сос
Сервирайте тортелините Прованс с доматен сос и усетете аромата!...
Заек по тракийскиЗаек по тракийски
Всички приготвени по-горе продукти се слагат в тава, овкусяват се със сол по преценка, добавят се и олиото и черният пипер....
Заек по градинарскиЗаек по градинарски
Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме. В подходяща купа слагаме брашното, добавяме чубрицата и разбъркваме...
Заек по креолскиЗаек по креолски
Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа. След това го отцеждаме, нарязваме на порции...
Заек по хайдушкиЗаек по хайдушки
1
Разбъркваме и оставяме 10 минути на тих огън соса към задушения заек. Поднасяме задушения заек по хайдушки със соса....
Заек по селскиЗаек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Заек по провансалскиЗаек по провансалски
Поднесете заека по провансалски с изпържения бял хляб, нарязан на хапки....
Заек по домашноЗаек по домашно
4
Приготвя се марината от 1 л. вода и 1 л. оцет., прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийски
3
Заекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...
Заек по шопскиЗаек по шопски
1
Заешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява. Хлябът се нарязва на кубчета и се изпържва в маслото на крутони...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: