Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Тутманик

Домашен Тутманик

Разгледай всички 24 подбрани съвети за домашен тутманик в Gotvach.bg.
Домашен тутманик с овче сиренеДомашен тутманик с овче сиренеСложете на топло да втаса след което размажете яйцето отгоре и печете тутманика в загрята фурна до хубав златист цвят....
Домашен тутманикДомашен тутманик
34
Намажете втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....
Тутманик с месоТутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик с празТутманик с праз
1
След като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Тутманик с каймаТутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик с масТутманик с мас
10
Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Тутманик (с миксер)Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Бухнал домашен тутманик със сиренеБухнал домашен тутманик със сирене
Поличава се много вкусен тутманик със сирене....
Бъркан тутманик с яйцаБъркан тутманик с яйца
Класически тутманик със сирене, който да хапнете за закуска, обяд или пък на пикник....
Бъркан тутманик с маяБъркан тутманик с мая
Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност. Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....
Лимецов тутманик с ГХИЛимецов тутманик с ГХИ
Лимецовият тутманик с ГХИ е готов....
Маслен тутманик с кашкавалМаслен тутманик с кашкавал
Извадете тутманика от фурната и го поръсете с останалия настърган кашкавал. Масленият тутманик с кашкавал е готов....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: