Gotvach.bg»Избрани Колекции»Фокача Италианска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италианска ФокачаСложете италианската фокача да се пече в загряна предварително на 200-230 градуса фурна. Печенето отнема около 20-30 минути....
Италианска фокача с маслини и моцарела
Времето за печене на италианска фокача с маслини и моцарела е около 30 минути - до златисто....
Фокача
В купата сложете маята и я залейте с ½ ч.ч. вода. Оставете така за 5 минути. В друг съд сипете 1 ¾ ч.ч. топла вода, добавете зехтина и разбъркайте...
Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол
Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол е готова.
Източник: Master Chef J. Mielle
..........................
Пъстра фокача
Готовата фокача поръсете със свеж магданоз. Работете така и с втората топка тесто.
Пъстрата фокача е готова....
Пица-фокача
Вече подредената фокача оставяме за 10 минути да бухне и печем в предварително затоплена на 200 градуса фурна до готовност....
Сиромашка фокача
Печем фокачата на 180 градуса за около 20 минути.
Сервираме веднага.
Сиромашката фокача е готова....
Обикновена Фокача
Поставете ги в отделни кръгли тавички, които са покрити с хартия за печене, и оставете лесните фокачи да втасат още половин час....
Фокача ПроволонеНа повърхността направете дупчици с пръст, без да пробивате тестото, а просто леко да хлътне и така да се придаде типичния вид за фокача....
2
Фокача КласикаИзточник: MasrerChef Bruno Albouze - The Real Deal
Забележка: Една истинска италианска Фокача, която е с изключително крехка коричка....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: