Gotvach.bg»Статии»Кулинарни Съвети»Подправки, подходящи за скара

Подправки, подходящи за скара

2 от 4 Снимки

2. Билки


Направете смес от хвойна или лавандула и зехтин и я загрейте за няколко минути на 200 градуса. По този начин растенията ще пуснат своя аромат. След това натъркайте месото и го оставете да престои няколко часа. След това можете да го опечете хубаво на скарата, като гарантирано ще се насладите на истински кулинарен деликатес;

Едно от най-приятните забавления през лятото, е седенето с компания в близост до домашното барбекю. Готвенето на скара може да се погледне и като древна традиция. Все пак човек готви на открито от началото на времето.

Без да влизаме в излишни подробности, в следващата галерия ще ви представим онези специални добавки, които правят от обикновеното месо и зеленчуци превъзходните деликатеси, които всички обичаме. Да, става дума за най-подходящите подправки за скара.

Истинските грил майстори знаят, че тайната на вкусната скара не е в използването на различни видове подправки, а в създаването на специални смеси. Точно и затова вижте най-добрите от тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати