Предполагам, че може да се приготви и на фурна, като ще се изпекат сармите с фолио първоначално и разпределени в две тави. Ще пробвам рецептата непременно. Поздрави :)
Супер, рецептата изглежда много лесна за приготвяне, само оцета ми се вижда малко! Да няма грешка в количеството? Супена лъжица оцет на буркан - каква е вместимостта на бурканите?
Величка, идеята е чудесна! Така може да му се наслаждаваме на работното място, по време на пътуване, а защо не и на плажа (дай Боже всеки му)! Поздрави :)
Тиквичките са 3 бр., нещо е станало и цифрата е изчезнала...Може и в бързината да съм я пропуснала или да не съм натиснала достатъчно силно, за което се извинявам!
Мирелла Сомова, радвам се, че рецептата ви е допаднала и сте я приготвили вкъщи за семейството си. Снимката Ви е чудесна! :)
Разбира се, щом обичате по-мазничко, добре е да се увеличи маслото и олиото в заливката - това вече е въпрос на вкус и предпочитания. Същото се отнася и за яйцата - ние си слагаме по две на порция, но вие може да ги удвоите. Интересното при тази рецепта е най-вече техниката, а количествата на продуктите всеки може да ги напасне според вкуса си.
Поздрави :)
Моите коментари