Готвене на Пача Чорба

Разгледай всички 17 авторски предложения относно готвене на пача чорба в Готвач.бг.
Хитринки при готвенето на пача чорбаХитринки при готвенето на пача чорба
готвите пача чорба. В тенджерата можете да добавите счукан чесън с оцет и да оставите още известно време да се вари. Друг вариант е да...
Пача чорбаПача чорба
2
. Оставя се да заври отново, маха се от котлона и се оставя леко да се охлади. Пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета. Прибавя се и 2 с.л. счукан чесън (по желание)....
Пикантна свинска чорба - пачаПикантна свинска чорба - пача
3
нашата супа, като загряваме олиото и добавяме малко червен пипер. Сервираме пачата със счукан чесън в оцет и лют едро смлян пипер. Пикантната свинска чорба - пача е готова....
Застройка на пача чорбаЗастройка на пача чорба
Разбийте жълтъците с киселото мляко и брашното. Внимателно темперирайте с бульона на пачата и върнете всичко в тенджерата с чорбата. Подправете със сол, черен и червен пипер....
Пача чорба с варена застройкаПача чорба с варена застройка
дребно и се връща във бульона. Посолява се и отхлупената тенджера с пачата се връща на котлона. Към врящата пача се добавя млякото и...
Чорба-трезве от свинска пачаЧорба-трезве от свинска пача
В подходяща тенджера налейте около 1.5 л вода и сложете да заври. Добавете свинската пача, прясното мляко и оставете да поври за около 5 мин...
Пача чорба от свински крачетаПача чорба от свински крачета
2
червения пипер и го сипете в чорбата. Поднесете пачата гореща, поръсена със лют червен пипер, счукан чесън и оцет на вкус....
ПачаПача
чорбата и оставете да замръзне. Поднесете пачата със зехтин, оцет и хрян. По същия начин може да направите и пача от свински крака....
Пача треваПача трева
докъм 2300 м надморска височина. Среща се и в цяла Европа Състав на пача трева В листата на пачата трева се съдържат дъбилни вещества, восък...
Агнешка пачаАгнешка пача
се желира. Обръщаме пачата върху чиния за поднасяне, гарнираме с нарязани на колелца твърдо сварени яйца и поднасяме....
Студена пачаСтудена пача
4
Сваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо. След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с чесън и сол и пачата се оставя да изстине....
Готвени зеленчуциГотвени зеленчуци
необходимата гъстота, по време на готвене по преценка може да доливаме топла вода. Много подходящо е да се поднесе с топка варен ориз....

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: